Listan om 2022

Ett av årets, åtminstone för mig själv, roligaste inlägg är här! Den stora sammanfattningen av året som gått. En sådan tradition ruckar man inte på.

Hur har ditt år varit?

Jättebra! Herregud, det är länge sedan jag hade ett såhär… heltidsbra år. Tack 2022! Tack verkligen.

Framför allt hade jag en bra graviditet och mådde verkligen strålande av hormonomställningen eller vad det nu var. Har sällan känt mig så harmonisk som när jag var gravid. Jag har haft många besök av vänner och en så fin vardag med Måns. Antalet gånger jag upprepat ”vi har det så bra” är nästan fånigt. Men det har väl aldrig skadat att vara tacksam.

Gjorde du något 2022 som du aldrig gjort tidigare?

Gick igenom en hel graviditet och födde ett barn!!! Var föräldraledig, målade en husvägg, såg Sarah Klang och Moonica Mac live. Och så blev jag friad till!

Vilka datum från året kommer du minnas?

31 juli när Måns och jag förlovade oss och 9 oktober när Levi föddes.

Lärde du känna någon ny?

Tror ej? Min barnmorska möjligtvis? Fast det är kanske ingen jag känner direkt, haha.

Förlåt, lärde ju såklart känna min nya färska SON till människa.

Det bästa med året?

Att jag fick ett barn. Tjatigt redan, men så äre.

Och det sämsta?

Nej men knappt något. Vad är jag för sjuk människa?

Jag grät några gånger på jobbet och var ganska irriterad på diverse familjemedlemmar at times. Men det är ju verkligen småpotatis i jämförelse med vilka sämsta-grejer jag haft tidigare år.

Vilka länder besökte du?

Har fortfarande inte lämnat Svea rike sedan 2017. Kanske kommer jag inte resa utrikes igen förrän om 25 år när alla kids (om vi får fler) flyttat hemifrån och Måns och jag ska leva loppan.

Bästa köpet?

Markiser. Försök hitta ett mer vuxet svar!!

Har du varit sjuk eller skadat dig?

Hade covid de första dagarna av året och var riktigt risig. Annars har jag haft känningar i blindtarmen två gånger (har det en gång i halvåret efter en inflammation 2017…). I övrigt har jag varit frisk vad jag minns.

Största framgången på jobbet?

Nej men inget särskilt verkligen. Jag jobbade och ibland räcker väl det.

Största framgången på privata planet?

Födde mitt barn! Som jag längtat mycket efter!

Har också varit duktig på att inte ta skit. Säga ifrån. Första gången i livet typ!

Vad gjorde du på din födelsedag?

Måns gjorde frukost till mig, sen kom pappa på besök och vi åkte in till stan allihop och åt fish and chips på Pescadores. Tror vi handlade växter efter det. Och om jag inte missminner mig åt vi tårta med Måns syster och hennes familj på kvällen.

Blev du kär i år?

Blev hejdundrandes kär i Levi! Fortsatte också vara kär i Måns. Lyx att ha två att vara kär i.

Vad önskar du att du gjort mer?

Fotat kanske?

Vad önskar du att du gjort mindre?

Stressat över jobb.

Vad spenderade du mest pengar på?

Vårt bolån I guess. 🙂

Vilka insikter tar du med dig från 2022?

Att jag inte behöver vara och göra allt samtidigt. Det känns som att jag hittills i livet bara lagt till och lagt till och lagt till. Det blir ju ohållbart i längden eftersom livet tenderar att få mer och mer innehåll. Jag kan inte hålla alla vänskapsrelationer flytande på samma nivå hela tiden, jag kan inte både träna, skriva, ta hand om hemmet, jobba och vara social. Till exempel. Var sak har sin tid, liksom.

Vad ska du göra 2023?

Vara föräldraledig med Levi. Tänk att jag ska få hänga så mycket med honom och se vem han blir!

Förutom att ta hand om min onge ska jag försöka ta hand om mig själv och Måns. Några planer vi har är att vi ska gå på 30-årsfest, renovera lite i mitt hemhemma, semestra i Göteborg och gå på bröllop.

Hoppas hoppas att året blir så fint som det har potential att bli!

Tidigare årssammanfattningar

7 kommentarer

Lägg till din →

Så kul och fin lista! 😀 Du verkar verkligen ha haft ett toppenår! 😀 Skönt att du mådde så bra i din graviditet, jag har mått bra i min hittills också! Tycker att man oftast bara hör om de som mår skit 😛 🙂

Verkligen roligt att läsa din lista för år 2022. Året som vi nu har avslutat blev ju sannerligen ett speciellt år för er. Än en gång, grattis till barn, radhus och lyckan! <3
Kram

Lämna ett svar