Listan om 2017

Hur har ditt år varit?
Väldigt indelat. Så olika under vår, sommar, höst. Det har inte alls flutit på sömlöst utan varit hackigt och haft många tvistar, stopp och ändringar. Kan sammanfatta det som spretigt och rörigt. Märkligt. En paus. Egentligen mitt mest utmanande år hittills i livet. Det har varit svårt. Jag har haft det svårt med mig själv.
 
Gjorde du något 2017 som du aldrig gjort tidigare?
Jag pluggade utomlands i sex veckor, bodde med en kompis, flög själv, tog studieuppehåll, gick på Tinder-dejt, blev inlagd på sjukhus, bytte klass, var i Spanien och badade i Atlanten.
 
 
Lärde du känna någon ny?
Fantastiska utbytesstudenter i Wien, vänners vänner, kollegor på jobbet, personer jag dejtade, kursare när jag började ny klass i höstas.
 
Vilka låtar kommer påminna dig om 2017?
 
 
Det bästa med året?
Mina vänner. Att leva i Jkpg-bubblan med dem är det finaste jag vet. Också en revansch att jag pluggade om terminen som fick mig att gråta hela förra hösten – den här gången med högsta betyg på nästan allt.
 
Det sämsta med året?
Att jag mådde så jävla dåligt större delen av året.
 
Vilka länder besökte du i år?
Österrike, Norge, Nederländerna och Spanien.
 
 
Har du varit sjuk eller skadat dig?
Fick en blindtarmsinflammation i våras. Har också hängt på sjukhus i samband med samtalsterapi och på grund av min dåliga syn.
 
Största framgång på jobbet?
Eh… värvade ganska många klubbmedlemmar i somras.
 
Största framgång på det privata planet?
Blev människa igen. Kom över saker. Återerövrade lite självrespekt. Tog mindre skit.
 
Vad gjorde du på din födelsedag 2017?
Åt brunch med Julia och Linnéa. När Mikaela anslöt senare på kvällen åt vi mat och sjöng schlagers. Gullisar som spenderade hela dagen med mig. ♥
 
 
Blev du kär i år?
Det blev jag.
 
Var du gladare eller ledsnare jämfört med tidigare år?
Framför allt under första halvåret var jag mer ledsen, vilket är ganska brutalt med tanke på mitt 2016. Men sedan mitten av november ungefär har jag varit gladare än på länge. Peppt!
 
Vilka datum kommer du alltid minnas och varför?
25 och 26 augusti. Två dagar under insparksveckan då så många knäppa grejer hände. Jag var high on life, tog allt med en klackspark, skreksjöng med mina vänner och kramades. Har en så klar minnesbild av hur jag stod med Linnéa och Helena i ett publikhav, skrattade oavbrutet åt allt de sa och kände mig så jävla lycklig där i regnet.
 
Kommer också minnas sommarhelgen och vinterhelgen med mina systrar och min mamma för det var så välbehövligt och fint fint fint.
 
 
Vad ska du göra 2018?
Plugga min valbara termin och sedan skriva c-uppsats. Skaffa ett extrajobb. Fortsätta träna. Ta tillvara på den sista tiden med gänget samlat i Jönköping.
 
Har du några nyårslöften?
Har en hel lista med mål! Första gången någonsin, brukar hata sånt. Men nu har jag konkreta saker jag strävar mot och det känns så peppigt. Kom då 2018, vad kul vi ska ha!

11 kommentarer

Lägg till din →

Det är verkligen så tråkigt att läsa att du inte alls mått bra stora delar av det här året.. men det glädjer mig att du verkar ha så fina vänner, och att året har gett fina stunder med <3 Kram

Tråkigt att du mått så dåligt till och från =( Men livet har sina toppar och dalar och jag är helt övertygad om att 2018 kommer bli fantastiskt!! Kram finaste <33

Vilken fin summering av år 2017. Det har minst sagt varit blandat år för dig. Inspirerande för oss som läsare och förhoppningsvis givande och utvecklande för dig. Tack för att du har fått vara med på ett hörn.
Önskar dig en fint år 2018!

(Sent) Svar: Ja, visst är tesilen i form av en sengångare söt. Om möjligt gör den det ännu mer glädjande att njuta av en kopp te. 🙂

Kram

Lämna ett svar