Listan om 2019

Hur har ditt år varit?
 
Bra ändå! På det stora hela. När jag skulle sammanfatta 2019 för Medelin sa jag ungefär att jag var ”kaosledsen i våras, på toppen av världen i början av sommaren, otroligt mörk under sensommaren och delar av hösten, alldeles strålande nöjd hela december”. I princip alla skiftningar har haft med mina relationer att göra. Skönt att man inte påverkas av Snubbar™. JA JA låt en kvinna vara svag. 
 
 
Gjorde du något 2019 som du aldrig gjort tidigare? 
 
Skrev c-uppsats, tog min kandidatexamen och började jobba med det jag utbildat mig till. Vilket pangår ändå! Hade nästan glömt dessa detaljer, men heja mig. Var också på möhippa och höll tal på ett bröllop. Wow!
 
 
Lärde du känna någon ny?
 
Alla kollegor på jobbet! Och Eira
 
Det bästa med året?
 
Att jag tog examen och fick ett jobb! Där jag trivs! Strålande fan. 
 
 
Det sämsta?
 
Att jag fortfarande inte lärt mig hantera ångesten när den är som värst. Jag kan fortfarande låta den sluka mig totalt. Och att jag, lite i vanlig ordning, lagt alldeles för mycket energi på personer (snubbar) som absolut inte är värda mitt engagemang. 
 
Vilka länder besökte du i år?
 
Lämnade inte Sverige i år heller. Herregud vad jag har tagit flygskammen på allvar. 
 
 
Har du varit sjuk eller skadat dig? 
 
Stukade foten på ett helt SJUKT sätt i slutet av augusti. Ramlade i trappan på väg hem från gymmet (pin) och var blå från tå till knä i flera veckor efteråt. Pissont gjorde det. 
 
Största framgång på jobbet?
 
Att jag fick jobb på min praktikplats, och sedan fortsatt jobb för hela 2020. Så glad för det. 
 
 
Största framgång på privata planet?
 
Har kanske blivit lite mer vuxen. Som man blir, med åren.
 
Jo förresten! Jag har blivit bättre på att ta diskussioner. Säga att nu skaver det, nu pratar vi om det här.
 
Vad gjorde du på din födelsedag? 
 
Lyssnade på Thomas Stenström i Kalmar med mina kåmpizar. Och åt tårta: 
 
 
Blev du kär i år?
 
Ja. 
 
Var du gladare eller ledsnare jämfört med tidigare år?
 
Både och. 2016 och 2017 var två sjukt tunga år. 2018 var bra men lite platt. 2019 var… lite av varje. Men alla år som inte är som 2016 och 2017 är bra. 
 
 
Vad ska du göra 2020? 
 
Jobba! Försöka hinna med utflykter till mina vänner som spridit ut sig över landet och utanför. Har en del resor på gång och så fyller jag 25 i sommar – det blir kul! Ska försöka hitta ett hem också.
 
Har du några nyårslöften? 
 
Ska göra precis som för 2019 och sätta upp mål för det kommande året. Toppengrej. 
 
 
Skål på er och gott nytt decennium! 

9 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar