11 frågor och svar

Stjäl en lista från Julia. Pga kul med listor.
 
Hur gammal är du?
22. I alla fall i någon månad till.
 
En bild som gör dig glad?
Den här, pga var återförenad med mina bästisar, nykär och på festival – vad mer kan man begära i livet?
 
 
Vilket är ditt favoritgodis?
Orimligt att man ska behöva ha en favorit när det finns så mycket att välja bland? Lol, så har man favoritmänniskor. Oh well. Jag gillar choklad, surt, gummiaktigt och saker med nötter. Bland annat.
 
Vad har du i dina fickor?
Hur ofta har kläder från damavdelningar (holy vad gammal jag blev plötsligt) fickor these days? Fickrevolution nu tack. Om jag mot förmodan har fickor så har jag min mobil där. Ett tips är att inte ha det, för min förra telefon blev stulen ur min bakficka på ett dansgolv. Ett till tips är att inte stjäla andras telefoner. Bara blogglistor får stjälas! 
 
Hur dricker du ditt kaffe?
Svart, oftast. Har dock börjat dricka med mjölk ibland sedan jag började umgås med Annika och Klara? Ehhh. Plus dricker en del cappuccino på jobbet.
 
 
Vem skrev du senast med på Facebook? 
Moa. Jag blev så inspirerad av Ulrikas inlägg om hur allt är föränderligt och var tvungen att skriva det till Moa, som något annat jävla uppvaknande, ba ”MOA SAKER FÖRÄNDRAS ALLTID!!!”. Grattis till insikten, Ellen. Äh, det var ett budskap vi båda behövde just nu. Kontentan är att Ulrikas inlägg var fint och läsvärt. Så läs det.
 
Längtar du till hösten?
Varken längtar till eller fasar för. Den kommer ju bara, liksom. Varje år. Ser fram emot att leva lite mer sommar innan dess dock.
 
 
Vad längtar du till just nu?
Lunchade med Ida igår och sa att det jag känner för mest av allt just nu är… att vara lite full? Eh såatteee… Ja. Lite partaj kanske. I övrigt… EH… att träffa familjen om några veckor?
 
Vem smsade du senast?
Julia. Jag läste en konvo vi hade när vi var i Amsterdam och skrattade så mycket att jag var tvungen att skriva till henne att jag skrattade så mycket att jag grät. Typisk grej man måste meddela sina vänner.
 
tb Amsterdam.
 
Var spenderar du mycket tid?
Just nu spenderas väldigt mycket tid på jobbet. Samtliga kollegor var väldigt konfunderade häromdagen när jag sa att jag minsann skulle vara ledig en dag.
 
Vem ringde du senast?
Min kollega Johanna (helvete vad jag namedroppar här, TITT PÅ MIG VA JAG HAR MASSA VÄNNER). Hon bad mig gå upp med en flaska bubbel till en gäst för att hon inte vågade. Jag ringde och frågade om jag verkligen skulle in på rummet där det bodde någon. Det skulle jag. TYPISK grej att lägga över på den som är ny på jobbet. Ha. Jag vågade. Slutet gott, allting gott.

21 kommentarer

Lägg till din →

alltså hittar jag kläder med fickor får de hedersplats i min garderob. typ snygga klänningar med fickor = guld?? så orimligt att det inte finns mer.

och TACK för länken, blev överraskad och superglad! <3

Verkligen mysig lista 🙂 Jag har också börjat dricka kaffet med mjölk , typ nu efter 6 år ;D känns lite dumt men har kommit på att det är lite godare 😀

Så himla kul att få läsa! Själv köper jag typ inte kläder om de inte har fickor, framförallt klänningar!! Hatar att behöva bära på en väska så behöver fickor 😉

Svar: Ja, växter livar upp hemmet. Du får skaffa dig orkidéer, de gör lite som de vill och man kan inte direkt beskylla ägaren för att vattna för sällan – det är just det orkidén uppskattar. 🙂
Kram

Lämna ett svar