Sommarlistan 2021

Nu har hon blivit tokig, tänker du. Sommarlistan den 23 juli? Sommaren är ju nästan SLUT! Jo visst, men min sommar börjar nu, skulle man kunna säga. Åtminstone började min semester denna eftermiddag och är inte det värt en sommarlista så säg. Häng med!

Vad gjorde du förra sommaren?

Firande midsommar, flyttade till ny lägga på Dalvik, semestrade med Lisa och Martin, löste korsord och åt brie, badade vid Sinnern, hade tjejhelg i Ire med Julia, Moa och Mikaela, paddlade i Västerviks skärgård med Måns kompisar och hade 25-årskalas!

Vad ska du göra i sommar?

Packa upp i vårt nyinköpta radhus! Herregud, får krupp på att vi inte hunnit göra det. Alla bara ”gör det seeen” men de känner uppenbarligen inte min pedanta sida särskilt väl. I övrigt kommer vi ha tusen gäster på besök och även själva besöka familjemedlemmar och vänner runt om i landet. Ska gå på ett antal kalas också för typ alla jag vet fyller år i augusti.

Hoppas också att Måns och jag hinner med en dagsutflykt till Hjo och en till Gränna, pga mysigt.

Hur länge ska du vara ledig?

Tre veckor! Har aldrig längtat mer efter ett riktigt sommarlov á la nio veckor, men jag är visst vuxen nu…

Vad ser du mest fram emot?

Att tassa ner för trappan (vi äger en trappa!!!) efter en sovmorgon, sätta på kaffebryggaren medan Måns står i duschen och sen äta frukost (grapefrukt och knäcke med lagrad ost, gurka och marmelad) ihop samtidigt som vi lyssnar på Melodikrysset. Det är faktiskt prick allt jag behöver.

Och så får vi en ny bebis i familjen alldeles snart, väldigt mysigt!

Vem kommer du umgås mest med?

Måns! Längtar verkligen efter att få umgås med honom, och det låter kanske knäppt eftersom vi bor ihop, men det är ju liksom kvalitetstid med min bästa person vi pratar om.

Vad kommer du äta och dricka?

Brie, kex och marmelad; melon; pastasallad; fryspizza. På dryckesmenyn står mest troligt vatten, kaffe, bubbel och te. Som vanligt alltså.

Vad kommer du ha på dig?

Längtar efter att få ha på mig min otroliga nya baddräkt!

Vad vill du säga till ditt sommar-jag?

Det är DIN sommar. Herre-jävla-gud att det ska vara så svårt.

Hur kommer du minnas din sommar sen i september?

Som inget särskilt men förhoppningsvis något vilsamt.

8 kommentarer

Lägg till din →

nej nej nej sommaren är ju inte alls nästan slut!!! tycker den håller augusti ut, även om man jobbar. mvh känner STARKT inför detta hehe. med det sagt GRATTIS till semester och radhus och allting <3

Åh, så härligt! Jag gillar bilderna du delar med dig av, både de från i fjol och de mer aktuella. 🙂
Önskar dig en fantastisk semester!

Svar: Tack för kommentaren.

Kram

Lämna ett svar