11 frågor du skulle få svar på om du gick på dejt med mig

…förutsatt att du ställde frågorna som finns i listan som Wilma delade nyligen (ursprungligen från Metro Mode). Förra våren kunde du gå på en första dejt med mig i listform, så detta får bli någon slags uppföljning. Som att vi hade tagit oss till en (sen) andra dejt. Kul va! Hoppas jag är tillräckligt intressant för en dejt nummer tre. Ställ gärna en fråga till vår tredje dejt i kommentarsfältet så svarar jag på den då!

Säg något du absolut inte förstår hypen kring.

Energi-/funktionsdrycker. Herregud drick vatten. Mvh, Präktig tant. Risk att jag skammar halva Sverige nu, sorri. <3

Person i rosa tröja dricker kaffe ur en stor mugg.

Vem svarar du först: din mamma, din vän eller din kollega?

Ingen, jag är extremt långsam på att svara. Har inga notiser på telefonen förutom för telefonsamtal och sms. Och det jag ser direkt glömmer jag ofta att svara på. Men blir liksom så stressad av att folk vill ha något av mig. Ugh.

För att svara på frågan tror jag ändå att mina kollegor vinner här. De kontaktar ju mig när vi jobbar och vi behöver varandras hjälp för att komma framåt med *dagsgörat*.

Jobbar för att leva eller lever för att jobba?

Men snark, har någon en så tråkig personlighet att de genuint *lever för att jobba*? Hoppas att alla jobbar för att leva, sen är det ju å andra sidan ashärligt och i mitt tycke eftersträvansvärt att digga sitt jobb.

Bästa snackset?

Brie! Popcorn med smörsmak! Lösgodis (surt så gommen går sönder, len choklad och salt som gör såret i gommen värre)!

Vilka tre ord skulle din bästa vän använda för att beskriva dig?

Julia sa nån gång att… nu kommer jag inte ihåg, men kontentan var att mitt mående inte går att ta miste på, jag kommer in i ett rum antingen som ett åskmoln eller som en sol. Ish. Dvs mycket högt, mycket långt och inga filter.

Äh vad tusan, jag ber henne svara på frågan istället, vänta.

Okej, såhär skrev hon: Genuin, rolig och nyfiken/människointresserad.

Vem är din kändiscrush?

Åh brukade ha så många! Just nu är det typ Keyyo och Alba August. Och Birkir i Idol! Är genuint kär i honom.

Vad väljer du: TikTok eller Netflix?

Netflix. Är en stolt TikTok-vägrare. Eller stolt och stolt, har bara inte tid eftersom jag redan är en frekvent användare av Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Snapchat och gud vet allt. Gimme a break.

Den mest galna punkten på din Bucket list?

Skriva en bok. Alla som lyckas skriva klart en bok är SINNESSJUKA och högst beundransvärda.

Nattuggla eller uppe med tuppen?

Uppe med tuppen! En ganska störig sak med mig är faktiskt att jag… nästan alltid är pigg?

Vem skulle spela dig i en film?

En person jag jobbade med för flera år sedan sa att Saoirse Ronan är så lik mig i filmen Brooklyn, så det får väl bli hon då. Sån jävla skräll mitt liv skulle bli amerikansk film.

PS: Började youtubea Saoirse efter att ha svarat på den här frågan och blev… Jo men lite kär i henne? Jag är inte värd att hon skulle spela mig helt ärligt. Hon när otrolig. Ny kändiscrush.

Den värsta lögnen du kört för att kunna dra från en dejt?

Har nog inte behövt dra någon lögn. Kanske har överdrivit hur hemskt trött jag skulle vara. Visserligen har jag rest hem från en gemensam semester och låtsats att allt var bra för jag vågade inte göra slut ansikte mot ansikte av rädsla för vad som skulle hända. He, peppt.

10 kommentarer

Lägg till din →

SÅ MYSIG ANDRA DEJT!! Snälla kan vi ta en tredje??❤️Håller med om energidryck och om människor som lyckas skriva klart en bok. Sjuka typer båda två.

Mysigt inlägg, tack för dejten! Jag håller verkligen med om energidryck, vem hade någonsin trott att man en dag skulle dricka läsk till frukost eller inför träning!? ”På min tid” fanns bara Red Bull och det var bara en halv som konsumerades och endast av pappor och mammor som skulle köra allas barn i bilen hem ifrån midsommarkalaset eller nyårskalaset.

Jag tänker skriva klart en bok en gång, jag är helt övertygad!! Och eftersom jag är lika störig som du och alltid är pigg så tror jag att det blir i gryningarna den skrivs 🙂

svar: Ja, jisses, det ska ju bli mörkare och mörkare varje dag i två månader till, hehe… men jag längtar i alla fall!

kul att lära känna dig lite mer *på djupet*!! är förresten exakt likadan när det gäller att svara på sms och meddelanden. och i telefon…. får dessutom någon slags panik inför känslan av att man jämt förväntas vara uppkopplad, tillgänglig och redo att prata 😅

Vad roligt att läsa igenom och rolig idé för ett inlägg!
Som svar på dina frågor som om det skulle varit en riktig dejt och som om det var en riktig konversation vi hade:
1. Jag har heller inte aldrig förstått hypen kring energidryck. Det är inte bra för hjärtat och man ska i den mån undvika det, så det håller jag helt med om!
2. Jag svarar olika för dagen. Är det en vän som ska över och min mamma skickar något överlag, prioriterar jag att den jag ska träffa ska först få ett svar på sitt sms. Annars är jag som dig, väldigt flexibel eller glömmer helt bort att jag fått något sms haha.
3. Jag har alltid älskat vara undersköterska och jag ser så fram emot att bli audionom under år 2022. Däremot är jag som dig, fick jag välja att bara jobba lite grann för att stimulera mig men få bra peng ändå för att vara hemma tillsammans med min familj, kunna resa osv. så hade jag hellre valt det 😉
4. Lösgodis kan jag hålla med om, det är en craving jag har. Allt det andra? Nä.. Haha!
5. Fina ord från en bra vän till dig!
6. Ja, Birkir från Idol är cool, det kan jag hålla med om. Han verkar så genuint trevlig och god 🙂
7. Netflix, alla dagar i veckan, håller helt med dig och är en tiktik vägrare haha.
8. Roligt att vi har samma intresse, också alltid velat publicera en bok. Skrev mycket böcker som mindre och som tonåring, men knappt låtit andra få titta på dem eller veta om att dem existerar..
9. Jag är också en otrolig morgonmänniska, men efter att min son har kommit och jag ibland måste vakna 04:00 som imorse (gå upp allra senast 05:00) är inte det roligaste längre haha..
10. Känns som en passande skådespelare! Jag har alltid tänkt mig att Hilary Duff skulle kunna agera mig bra, då hon har många karaktärer som passat mig och som är liten, blond och många har sagt att jag liknar henne mest om man ska jämföra mig med en skådespelare/kändis.
11. Skönt att du alltid kunnat vara ärlig på dina dejter. Jag har säkert kommit med någon nödlögn för att få dra hem, men jag har aldrig varit ute på en traditionell dejt utan mest umgåtts med någon bara. Detta var över 8 år sedan vill jag tillägga så det här är inget jag kommer ihåg haha..

Kram och hoppas att du uppskattade att få lite svar, i stället för att vi bara ska läsa dina svar. <3

Asså älskar detta inlägg, så rolig idé!! Älskar frågorna också, så bra haha! Bästa snackset är brie asså, älskar ost-/charkbricka<3

Vilka härliga svar! Tack för att du bjuder på dig själv. <3

Svar: Tack för att du är en så trogen läsare av min blogg. Du är uppskattad!

Kram

Lämna ett svar