Helgbesök och lite tisdagsbabbel

Jag drömmer mardömmar, suger in kinderna mellan tänderna innan jag pressar ihop och får blåsor som orsakar läspning. Lite stressad kanske, vilket också märks av det vacklande närminnet och frånvaron i samtal. Stressen brukar göra mig låg, men jag hinner inte tänka så mycket, eller så är jag bara så grundglad att det inte biter. Om det nu funkar så. Jag lyssnar på Beautiful Relaxing Music for Stress Relief på Youtube men det enda jag kan tänka på är att något, kanske kylskåpet, tjuter svagt.

Måns åkte in till stan i kväll för att äta middag med några vänner, och jag blev precis lika mycket ungkarl utan honom som han brukar vara utan mig. Har ätit gårdagens potatismos, ett knippe rädisor, en bit Saint Agur (livets ost, vill du göra mig glad kan du alltid ge mig en bit Saint Agur) med fikonmarmelad, några vindruvor och Albins kvarlämnade salta mandlar till middag. Vad bra.

Ja, Julia och Albin var ju här i helgen. Vi åt middagar, drack vin, promenerade på Dumme Mosse och i vår skog, spelade spel, pratade framtidsdrömmar och allt sånt där. Mycket mys!

Vi hade med oss kaffetermos och bullar till naturreservatet. Jag har tydligen blivit en person som bakar och har i skrivande stund både kanelbullar och kärleksmums i mängder i min frys. Wowz that livsutveckling.

En gullig bildserie på min kille ba.

Annars då? Jo, jag planerar för att planera mitt liv. Vill ha årsplaner, femårsplaner, delmål, riktning. Behöver se till att jag gör det jag vill. Det är svårt.

I övrigt längtar jag efter decembermorgnar med kaffe och SVT:s julkalender med Månsen. Det var bland det mysigaste vi gjorde förra året.

5 kommentarer

Lägg till din →

Så många vuxenpoäng i att äta ost med fancy namn när man är ensam hemma för en kväll! Själv brukar jag trycka i mig en påse chips och en mjölkchoklad när min kille är borta. Hehe.

Om du känner för det får du jättegärna skriva ett inlägg om dina årsplaner och femårsplaner. Det är så kul och inspirerande att läsa <3

Åh vilken rolig idé, jag skriver upp det på listan över framtida inlägg. Tack! <3

Åååh, din gräsänkemiddag låter typ som livet! Just nu har jag ännu ingen smak efter den här förbannade coviden. Så mina oliver smakar smakar stearin. Eller det är inte sant, det smakar ingenting, men känslan blir som att hugga in på ett kronljus, jag vet inte varför. Mandlar kan jag äta! Men cashewnötter är som kronljus. Ja, haha, varsågod för informationen.

Lämna ett svar