En fin start på veckan

Såhär såg jag ut igår. Hej, hej!
 
Skål för en bra start på vecka 4! Eller ingen skål förresten, den biten tar vi först imorgon. Den nya kursen började igår och den verkar faktiskt intressant. De första föreläsningarna har varit så himla peppiga. Längtar (!) tills kurslitteraturen dimper ner i postboxen. Eller hos ombudet. Ja ja, detaljer. På grund av ändringar i schemat är jag föreläsningsfri fram till nästa tisdag, dessutom. Och med alla planer som ligger framför kan jag inte annat än att tycka livet är ganska snällt mot mig.
 
”Det är konstigt att du är så glad idag också, med tanke på hur glad du var igår.”
Mina humörssvängningar undgår inte någon. Det är på den nivån att jag blir på min vakt när jag känt mig lätt för många dagar i rad. Ikväll kom dock en dipp, och jag finner nästan lite trygghet i det. Ångesten och tvivlet är det bekanta. Efter två timmar på soffan med en trist tomhetskänsla börjar jag dock repa mig. Fokus på det fina, fokus på det fina.

16 kommentarer

Lägg till din →

Oj, det är inte ofta man ser fram emot kurslitteraturen, men när man gör det, då gäller det att passa på och ta tillvara på studiemotivationen 🙂

SV: Testa det, det är superkul, men som sagt, det är svårt 🙂
"Vanliga" skridskor har jag också åkt massor genom mina dar, men det har mest varit på rinkar, sjöar har jag inte åkt på särskilt mycket alls… Har som sagt alltid haft världens respekt för dem.

Lämna ett svar