Pepp och produktivitet

Så himla mysig kväll med min bästa vän igår.
 
Min lediga vecka har kommit till sitt slut. Jag har haft det så jäkla kalasigt de senaste dagarna. Sedan jag landade i skogen har jag nämligen både kramats med en saknad kollega, fyllt på garderoben, hämtat små gosiga varelser på förskolan, druckit kaffe och plugghetsat med min syster samt pratat högstadiebråk och andra knäppa minnen med min bästa vän. Kärleks- och trygghetsdepåerna i kroppen är väl påfyllda.
 
Det har varit ett jäkla farande fram och tillbaka den senaste tiden, men nu är jag tillbaka i Jönköping. Efter en fika med mor och far har jag både torkat golv, dammat, putsat badrumsspegeln, rollat soffan (!) och städat toaletten. Och målat naglarna! Så jädrans produktiv. Har dessutom klickat hem kurslitteratur för 900 spänn. Mindre kul, det sista. Känner mig dock pepp på livet ikväll. Är så redo för terminsstart imorgon, och veckans alla andra planer också för den delen. Hit me, bara.

19 kommentarer

Lägg till din →

Va mysigt 😀 kram

– Har en frågestund på min blogg, vore jätte kul om du hade velat ställa en fråga eller två 😀 kram

Härligt att depåerna är påfyllda och att du känner dig redo för en ny vecka 🙂
Jag pluggade till fritidsledare i Vetlanda så bodde där i 2 år.

Låter som en riktigt härlig helg du har haft det med en massa fina vänner/familj med mera 🙂

Sv; kul att du gillade min design! Tänkte att det skulle bli något nytt och roligt inför 2016 😀

Lämna ett svar