Ledighetslängtan

De två arbetsveckorna mellan mina semestrar är snart snart över. De har gått så långsamt. Det är så svårt att jobba bara några veckor mitt emellan ledigheterna.

Men jag har haft det mysigt emellanåt också. Grillat hos Lisa och Martin, druckit vin och spelat spel med dem. Spenderat helgen i Västerås hos Måns vänner, gått långa promenader och ätit prinsesstårta på balkong. Det känns så lyxigt att jag inte bara fått den absolut bästa personen jag kan tänka mig aka Måns, utan också alla amazing personer som finns i hans närhet. Wow.

Jag är så lättprovocerad nu. Vill, nej snarare behöver, bråka med så många. Och så behöver jag vara ledig. Bortkopplad. Ifred.

Snart.

PS: Jag firar 11 år som bloggande person i dag. Är inte det helt sjukt?

9 kommentarer

Lägg till din →

Häng i och fortsätt njuta av ledig tid och (snart!) semester.
Grattis till åren som bloggare. Glad att du är en del av bloggvärlden. <3

Svar: Tack, glad att du gillade uppslaget i min BuJo. Kanske kan inspirationen leda till att du skapar ett eget uppslag. 🙂

Önskar dig en fin helg.
Kram

usch, kan tänka mig att det måste vara jättetufft att jobba mellan ledigheten!! ta hand om dig när du snart är ledig igen <3

Förstår att ledigheten är efterlängtad! Hoppas verkligen att du kan känna att du kan njuta av den och kanske återhämta dig lite mentalt ❤️ Massa styrkekramar fina du!

Lämna ett svar