En vecka som glittrar och sprakar när jag tänker tillbaka

Bilder från fyra fantastiska dagar med utgångar, födelsedagsfirande, stadsfest och bästishäng.
 
Hoppla, vad tiden rusar iväg när livet är ett party. Seriöst, den senaste veckan har varit så otroligt bra på alla sätt. Jag lider av en ganska rejäl sömnbrist vid det här laget, men vad gör väl det när jag har så många fantastiska människor i mitt liv som ger mig så mycket energi varje dag. VARNING: Texten som följer innehåller en väldigt hög dos ”Omggg, livet är så braaa!”.
 
 
Tillåt mig att rada upp allt jag, trots att jag jobbade sex dagar av sju, hann med under loppet av fem dagar:
  • En (inte så) färgglad men väldigt bra onsdagsutgång med mina favoriter samt en hel drös nya fantastiska bekantskaper. När jag och Manja trippade in i hennes lägenhet strax innan klockan fem på morgonen kunde vi åter konstatera att vi två är alldeles, alldeles underbara tillsammans. Ett helt nytt sätt att uppleva Kalmar by night.
  • Balkonghäng med bästis. Efter en sen kväll (eller tidig morgon) sprang vi och köpte frukost och tog en kort runda med hunden. Efteråt spenderade vi timmar i skuggan och diskuterade livet medan solen värmde våra fötter. ”LIVET ÄGER!” ropade min hjärna utan avbrott.
  • Firande av mammas födelsedag. Hon mötte upp mig i stan och jag bjöd med henne på mat och bio. En så himla fin kväll med min största trygghet i livet.
  • Fredagkväll som chaffis till och från stadsfesten. Det blev alldeles för sent, men jag fick hänga med mina underbara, träffa vänner som jag inte sett på evigheter och även kramas lite med självaste Thomas Stenström efter hans fantastiska spelning. Det vore ju dumt att klaga!
  • Kalas för mig och mor tillsammans med släkt och vänner. Jag blev ordentligt bortskämd med fina presenter, god mat och fika. Storasyster överraskade med ett besök!
  • Rond två på stadsfesten. Konstaterande: Jag har helt sjukt många älskvärda människor i mitt liv.
  • Nattligt (typ) tårtkalas med Medelin och Angelica efter stängning på jobbet. Varför har vi inte det jämt?
 
Heja livet, säger jag, om det inte redan var tydligt nog. Min hjärna tror att det är söndag idag, men det är visst redan måndag. Min sista vecka här hemma har börjat. Vad hände där, liksom? Denna dag råkar även vara min födelsedag. 20 år! Vad händer DÄR?

50 kommentarer

Lägg till din →

Låter ju helt fantastiskt! Kul för dig 🙂

Sv: Tack 🙂
Ja visst är den? Blev verkligen nöjd och glad över att jag beställde den!

Låter jätte bra, mycket du har hunnit med! Måste också säga att veckan som var har varit suverän! 😀

Sv; ja, det är det också!! En riktigt bra bok 😀

Låter toppen tycker jag 😀 För ingen minns ju kvällarna man bara skulle gå och sova 😉 Eller vad säger man haha 🙂 Kram

Shit vad du har hunnit med mycket, men i det här underbara vädret som har varit den senaste veckan (äntligen!) går det inte annat än att älska livet 😀

SV: Okej, nja, nej, det argumentet håller inte för mig 😛 men vill du säga "en" så får du ju göra det 😉

Låter som en riktigt härlig vecka! Och stort grattis i efterskott. Hoppas du hade en riktigt fin sådan!

Svar: Ja, inatt får vi äntligen reda på vem A är.. Jag ska sitta uppe hela natten och vänta på avsnittet 😀

Vad härligt det lät och vilka fantastiska bilder!:)

förresten så har jag just nu en tävling på min blogg där man bland annat kan vinna solglasögon/vanliga glasögon med eller utan styrka. Kolla gärna in och var med om du känner för det, hade varit jättekul 🙂

Fy fasiken vad peppad jag blev av detta inlägg! Helt fantstiskt 😀 TACK SÅ HEMSKT MYCKET. Du verkar ha haft det jättebra!

Jag som har känt mig trött hela dagen och lite småledsen över det för att jag ska på festival ikväll fick genast nytt liv tack vare detta härligt sprudlande inlägg 🙂

Ha en bra helg!

Lämna ett svar