Årets första vecka

Såhär har mitt köksbord sett ut i veckan. Kurslitteratur, anteckningar, dator och linssoppa i en enda röra.
 
Vi är en vecka in i det nya året och jag är hopplöst oförändrad. Efter ett par dagar av intensivt stirrande i datorskärmen har jag äntligen lämnat in samtliga uppgifter i denna brutalt tradiga kurs. Fem uppgifter på fem dagar är väl ändå inte så illa? Upptäckte även att kurslitteraturen trots allt är ganska intressant. Synd att jag inte läste den tidigare. Vissa uppgifter kommer jag behöva göra om, men för stunden är jag mest nöjd med att ha de första upplagorna klara. Jag har förresten hunnit med en del annat också under veckan. En svinkall promenad runt Munksjön och identitetskriser med Julia, till exempel. Det känns fint att vara hemma.
 
Jag har egentligen inga ord att ge er, är helt tom på reflektioner, har inte en enda vettig fundering i skallen. Fan, vad krystat det känns att ens försöka få ner något. Det har varit en vecka av att bara göra och inte tänka så mycket, för omväxlings skull, och kanske har det varit nyttigt. Nu tänker jag vara helt ledig innan kursens sista vecka börjar. Låta huvudet jobba ikapp en smula.

22 kommentarer

Lägg till din →

Skönt att ändå ha lämnat in allt! Jag är på upploppet av de här två galna tentorna vi har haft över jul och nyår nu och sedan är jag helt ledig nästa vecka, wohoo! 🙂

SV: Ja, så är det ju. Trots att året känns ganska beige och tråkigt så har det ändå hänt en hel del när man väl reflekterar litegrann 🙂

Du kan antingen gå in och gilla https://www.facebook.com/synpoden eller så söker du på Synpoden på Youtube 🙂
Är Mixcloud en bra plattform apropå det? För det var Mixcloud ni använder va?

Mycket bra jobbat att få in fem uppgifter under fem dagar måste jag säga. Synd att du kom på att kurslitteraturen faktiskt var intressant så pass sent.

Ungefär sådär har mitt köksbord också sett ut, papper och böcker överallt. Skönt att kurslitteraturen ändå var intressant 🙂

vad duktig du är som har jobbat på så bra! 🙂

sv; ja men smaka den. för den är ju god, men jag hade hoppats på mer smak av passionsfrukten 😛

Bravo! Fem uppgifter på fem dagar är mer än vad jag orkade göra! 😀

Sv; ja, visst var det. Blev jätte glad och nöjd över alla färger på nagellacken! 😀

Lämna ett svar