Reunion på Öland och annat från oktober

Det är så märkligt att det är höst igen. Att det ska bli vinter, och att det har varit det även förut. Tid passerar på ett så sjukt sätt. Jag vänjer mig aldrig.

Grinigheten slog i taket i dag när jag sov för länge, kändes stress för precis allt och inte fick något gjort. Det börjar rätta till sig nu. Jag plockade in alla mina kläder i garderoben (tre månader efter inflytt, starkt jobbat) och sen drack Måns och jag kaffe, åt satsumas och kanelbullar samtidigt som vi planerade morgondagen, veckan, livet. Eller tja, något i den stilen. Nu: Tända ljus och rodd med roliga saker framför datorn. En fin lördagskväll tillslut.

Förra helgen åkte vi till Öland. Åt kroppkakor som sig bör innan vi knackade på hos Jojje och Jonathan och drack kaffe i väntan på övriga gänget. Vi skulle nämligen träffa mitt gymnasiegäng. Mina fina viktiga otroliga gymnasiekompisar! En efter en, eller två efter två, trillade de in – Manja, Lina och Elin med sina respektive. Var absolut blödig den kvällen för att vi var samlade igen efter flera år, och att vi satt där med våra sambos som vi under gymnasietiden pratade om som väsen som kanske mest troligt inte skulle existera på riktigt.

Annars då? Jo, jag har haft bokklubb, ätit middag hos svärmor och varit på konferens i tre dagar. Varit i gungning. I övrigt vet jag inte. Jag undrar ofta vad jag gör med all min tid.

3 kommentarer

Lägg till din →

Det ser superhärligt ut! Vet du, jag läste ”åt satsumas och kanelbullar samtidigt” och tänkte att det var en kombination som lät spännande och vidrig. Hehe.

Bokklubb, myyyysigt! Jag drömmer om att starta skrivklubb 🙂

Lämna ett svar