En vilsam söndag med kanelbullebak

I morse kokade jag te, skar avokado, delade en grapefrukt, ställde fram knäckebröd, färskost och chiliflakes. En av mina favoritfrukostar. Sedan tog Måns och jag resterna från gårdagens äppelpaj till bilen och åkte till Adisa och Rasmus för att spana in deras nya hus. Wow! Det är så kul att vara i perioden i livet där fler och fler runt omkring en typ byter jobb, gifter sig, köper hus. Vi fikade och pratade om jobb och hem och business. Det var megamysigt.

Hemma ställde vi oss i köket. Måns lagade lasagne medan jag bakade kanelbullar (det är ju kanelbullens dag i morgon, hallå) och lyssnade klart på månadens bokklubbsbok Je m’appelle Agneta. Bullarna bakade jag såklart efter Camilla Hamids recept. Väääldigt goda, blev de.

När jag pratade med mina vänner i går skrattade vi åt mina försvarsmekanismer. Hur jag aldrig reagerar som den stora massan vid dramatiska eller stora livshändelser. Att jag kan bli jätterationell när jag borde vara sorgsen men bli rörd till tårar när Linnéa köper ett skohorn till mig (ja, det hände för ett gäng år sedan). Jag kanske är felprogrammerad, har jag tänkt i helgen, men valt att tro att perspektiv ligger bakom mina icke upprörda känslor. På något sätt är det ju ändå en nystart när saker inte blir som man tänkt sig.

7 kommentarer

Lägg till din →

Åh så mysigt!! Tänkte att jag kanske skulle ge mig på att baka egna kanelbullar imorgon.. får väl se hur det går haha. Har alltid haft bullbak, julbak, ja alla slags bak hos mormor men nu när jag inte bor nere i Blekinge längre får jag ge mig på det själv :’)

Åh så gott med kanelbullar. Just Camilla Hamid är ju så otroligt duktig, jag har bakat efter hennes recept några gånger och har hennes bakbok hemma 😀
Vad mysigt att få se vart din vän har köpt hus! Min kompis har också köpt ett hus nyligen, hoppas att vi också inom kort kan få åka dit och se hur dem har det! 😀

Ett så uppskattat inlägg att få ta del av!

Kul att ni umgåtts med vänner samt myst hemma med favoritfrukost, middag och bullbak. Dina bullar ser lyckade ut!

Svar: Tack så mycket för din visade omtanke. <3

Kram

Lämna ett svar