Att komma hem

Fick hänga med två av mina bästisar – lycka.
 
I söndags tryckte jag igen resväskan, vattnade blommorna i fönstret och låste dörren till lägenheten. Herrå, ses om två veckor. Jag kånkade väskan ner för trapporna (skoja, tog hissen men det låter inte lika bra), drog den över åtta övergångsställen och in på ett tåg. Dörrarna mellan vagnarna hade hakat upp sig. Öppnades och stängdes, öppnades och stängdes. En bebis skrek oavbrutet och tågvärden skällde på någon som saknade ID-handling. Jag lät min evighetslånga spellista rulla.
 
Hemma väntade två julstökande föräldrar med risgrynsgröt och öron för mig att plåga. Framåt natten bröt en dance battle till tonerna av Waterloo ut i köket. Senare lugnade jag och mamman ner varandra med massage och jag fick sitta i hennes knä som jag gjorde för 15 år sedan. Vi pratade om relationer och personlig utveckling tills klockan hade pinnat ett par timmar in på nästa dygn.
 
I måndags fick jag träffa två bästisar för första gången sedan i somras. Vi åt thaibuffé, pratade ikapp, drack vin, skrattade, sjöng, badade jacuzzi, borstade gaddarna med varandras tandborstar och vände ut och in på livet tillsammans. Sen somnade vi tätt ihop; trippelskedade och armbågade varandra i ryggen hela natten.

10 kommentarer

Lägg till din →

Åh vad härligt att få sitta i sin mammas knä och bara mysa. Lätt hänt för mig med hehe! Och härligt att få träffa sina vänner, som man inte träffat på länge. Älskar din kompis hår, blått och vackert!

Sv; åh tack ska du ha! Din röst är guld värd! 💕

Åh vad skönt! Du sprider en värme som går rakt genom skärmen med det här inlägget. Hoppas att du har haft en så fin och myssig jul som man vill ha! 🙂

SV: Vad kul att det uppskattades! Kanske blir mer av den varan i framtiden då 🙂

Okej, då är jag med!
Hur gör ni med redigering och så, eller lägger ni bara upp det som råmaterialet blir? 🙂

Ta hand om dig Ellen!

Ett så fantastiskt inlägg! Jag vet att jag tar del av det några veckor sent, men jag vill ändå lämna ord och beundra ditt skrivande. Det är ärligt, men samtidigt som taget ur en dröm. Fint att läsa att du möttes av så mycket värme när du kom hem.

(Sent) Svar: Tack för orden. Roligt att du gillar min nya kalender. Jag valde den med omsorg! 🙂

Önskar dig en fin fortsättning på det nya året.
Kram

Lämna ett svar