Midsommar och annat från juni

 
I ett rasande tempo gick juni månad. Med examen, tusen fikor med olika vänner, möten, AWs, nattjobb, hemmavistelse, midsommarfirande och kvällar vid Vättern. Samtal där jag gått från sprudlande till uppgiven till ganska sprudlande igen. Sådär som livet väl ofta är. Vi kikar lite:
 
 
På midsommar ställde jag in alla planer i sista stund. Stannade hemma med familjen. Plockade blommor till kransarna. Sådär som vi firade midsommar varje år förut men som jag inte gjort på så länge. 
 
 
Slogs om vem som skulle få hålla senaste tillskottet i familjen gjorde vi också. 
 
 
På midsommardagen åkte vi till Öland och åt kroppkakor, lapade sol på en strand, vandrade runt i Borgholm. Agnes sa ”det är så skönt att berätta hemligheter för dig, för du är en vuxen man kan lita på” och jag kände mig som en bra moster. 
 
 
Sen tappade jag humöret och ville varken bada eller prata och då kände jag mig som en dålig moster. 
 
En annan dag premiärbadade jag med modern. Det var en exakt kopia av dagen som var min favorit förra året. 
 
 
Tillbaka i Jönköping hade jag en ledig dag och höll på att krevera av alla timmar i ensamhet. Joré ryckte ut och sällskapade mig vid Vätterstranden. 100 procent trevligt. Tänk va, att denna bloggvärld tillika låtsasvärld kan ge vänner som är på riktigt. FINT ju. 
 
 
I dygnet mellan två jobbpass kom Moa på besök med examenspresent i famnen och livspepp i munnen. Har väl jag världens finaste vänner. Spenderade ytterligare en kväll på stranden. 
 
 
Snipp snapp snut så var juni och den första halvan av 2019 slut. 

9 kommentarer

Lägg till din →

Åh, jag önskar att jag hade en strand i närheten att spendera mina livskriser på. Har haft orimligt många sådana på sistone???

Så himla fina dagar! Bilderna du delar med dig av är så vackra och fulla av värme och livsglädje. Glad för din skull, Ellen. <3
Kram

Lämna ett svar