Examen och firandet

 
På fredagsförmiddagen travade jag de 200 meterna som löper mellan min lägenhet och Annikas. Hon och Klara hade redan dukat brunchbordet. 
 
 
Såhär såg jag ut. 
 
 
Brunchätandet. 
 
 
Minglade och spexade. 
 
 
Jenny, Annika och Klara. ♥ Och jag då. Ja ja. 
 
 
Såhär jävla glad var jag. Tacksam mest. Och stolt. 
 
 
Mamma kom med blommor. Och efter ceremonin dök Tim upp med blommor han också. Finaste finaste bästaste grannen som var i min insparksgrupp de där första veckorna sensommaren 2015, som höll mitt hår när jag kräktes några veckor senare, som funnits där de fyra åren sedan dess. 
 
 
På kvällen åt mamma och jag middag vid vattnet. Jkpg. ♥ Mamma. ♥ 
 
 
På lördagen var jag hemhemma i skogen, i byn. Träffade väldigt färsk systerson för första gången. Och nu börjar vi väl tröttna på hjärtan i detta inlägg men nya små människor hjärta hjärta hjärta. 
 
 
Min syster och jag hade gemensamt examensfirande. Hon nyexad förskollärare, jag nyexad kommunikatör. Precis samtidigt. Vilken grej va. Vi fick så mycket blommor och så många preesnter. Wow. Det var nästan så vi skämdes. 
 
 
Elsa, Angelica och Medelin. Tre älsklingar som ville fira min examen med mig. 
 
 
Vrålkul att öppna presenter. 
 
 
Kvällens mood. 
 
Vad säger man? Jag tror att jag kan se tillbaka på dessa dagar som några av de absolut lyckligaste i mitt liv. Så totalt bombad av kärlek från alla jag bryr mig om. Knockad. Tänk att jag har alla dessa personer som hejar på mig, i med- och motgång. 

11 kommentarer

Lägg till din →

Ellen, så fantastiskt! Med all denna kärlek, familj, uppfyllt livsmål och nya tillskott i familjen. Många hjärtan på det! Stort grattis till din examen – bra jobbat! <3

Svar: Ja, tärnan är min vän och dessutom bra på tårtor. Det gäller att ha kontakter. 😉

Kram

Lämna ett svar