I början av året

Rastade kamerautrustningen för ett par dagar sedan. Gick, som ni ser, väldigt bra…
 
Januari är i vanlig ordning en väldigt lugn månad. Jag gör inget särskilt alls, och det är så himla skönt. Läser, tittar på filmer, lyssnar på musik, saknar Photoshop, planerar, inspireras och funderar. Den här tisdagen började med en snöig promenad med min fina Angelica, och så har jag bockat av ett par viktiga saker som jag tänkt göra länge. Heja mig, på många plan.
 
Trots att jag befinner mig i en väldigt lugn period just nu så märker jag hur ”To do”-listan blir längre och längre. Börjar liksom få lite svårt att sortera igen. Sitter med min kalender i knät mest hela tiden. Saker som ligger längre fram måste kluras på redan nu. Tänker på alla otaliga dagar och år jag spenderat i skolan, och hur lite jag lärt mig om bostadsköer, anställningsavtal och studiemedel. Tur att jag är en jävel på Pythagoras sats i alla fall (skoja, glömde den så fort jag slog igen matteboken för sista gången).
 
Förresten! Jag har funderat lite på att ha en frågestund. Yay or nay?

13 kommentarer

Lägg till din →

Snygga bilder.

Nej du, man lär sig inte mycket om själva vuxenlivet under skolgången. Tyvärr, tro det skulle vara vettigt med lite mer sådant, i alla fall under gymnasietiden. Jag har ändå hunnit bli rätt gammal nu men tycker det dyker upp nya saker hela tiden som man ska ha koll på.

Och stort tack 🙂

Det känns verkligen som att skolan borde ha lärt en mer om sådana saker, för sådant har jag ingen koll på alls.
Men tydligen ska en ha det? Eller? Hur ska en kunna ha det om ingen har lärt än det? Himla konstigt, haha 🙂
Förstår dina tankar!

Sv: Jag med 😀

man ska akta sig för att göra massa listor..har jag hört..så man inte blir stressad =) själv är jag mästare på det, försökt skära ner haha.

Lämna ett svar