Två svartvita

 
Hade en sådan där ”Jag är ganska fin idag, synd att ingen ser mig”-dag häromdagen. Så jag tog alldeles för många, och i princip likadana, selfies. För att visa världen, liksom. Av okänd anledning tog jag dem genom Snapchat (eller vadå okänd, erkänn att man alltid är lite snyggare i Snapchatkameran?), därav värdelös kvalle. Happ, happ.

24 kommentarer

Lägg till din →

Sådana dagar är bra dagar och tycker du gör helt rätt i att ta massa bilder. Du är verkligen superfin också!

Ja då, man lär sig med åren 😀

Sv: men åh, vad gullig du är!! Jag blev less på att vara så "vanlig" och kände att det var dags för en förändring. Då blev det lila/rosa hår. Det tråkiga är att det tvättas ur så lätt, så på slutet såg det inge bra ut. Känner du för att prova en lite annorlunda hårfärg så gör det! Jag hade ingen aning om jag skulle passa i det, men det är roligt att testa 🙂 så kör hårt! 😀

Du är verkligen jättefin! 🙂

Lämna ett svar