Sju positiva saker

En glad och sjukt skev bild på mig från 2011. Pre eyebrows.
 
Evah har utmanat alla bloggare att berätta om sju positiva saker från de senaste dagarna. Precis vad som helst. Väldigt kul att se listan på så många bloggar. Nu är det min tur att hoppa på! Som jag skrivit mår jag just nu kanske bättre än någonsin, men i eftermiddags kom en liten dipp, så det känns extra viktigt att lyfta fram det positiva ikväll. Here we go!
 
  1. En ny bloggdesign är på gång!
  2. Jag har en inbakad fläta i håret (väldigt ofta nu för tiden), och det är kanske det mest bekväma som finns.
  3. Min bloggmotivation är på topp.
  4. Jag har ställt mig (tror jag, herregud, vem vet) i bostadskö.
  5. Min senaste piercing är färdigläkt och jag kan byta örhänge i helgen.
  6. Jag har blivit kallad ”världens finaste vän”.
  7. Antalet följare på Tumblr ökar stadigt.

18 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar