Mina favoritkonton på Instagram

 
@oprofessionell2 – Matildas bilder är alltid sjukt härliga och genomtänkta. Blir alltid glad när jag scrollar genom flödet och ser dem.
 
 
 
@grodahappy – Det här är ett sådant myskonto verkligen. Happy är så vettig, och vacker.
 
 
 
@cimonnicolas – Här snackar vi snygga bilder. ”Jag ska aldrig mer lägga upp en halvful bild”, tänker jag (observera tänker) varje gång jag ser Cimons bilder. Vill också ha ett såhär snyggt Instakonto.
 
 
 
@iekw – Började följa Ida alldeles nyligen, men hennes konto är redan ett utav mina favoriter. Seriöst, blir helt heart eyes emoji av detta. Ännu mer inspirerad till att själv instagramma snyggare.
 
 
 
@apansattigranen – Detta är kanske min absolut största favorit. Anna är på många sätt en sjukt färgstark person, vilket märks i hennes bilder. Dessutom finns det ofta fina och tänkvärda texter under varje bild.
 
 
Vilka är era favoritkonton på Instagram?
Vill ni följa mig så hittar ni mig på @elllengrantz (tre l).
 

23 kommentarer

Lägg till din →

Cimon följer jag också och Happy måste jag bara börja följa. Vet inte om jag har någon favorit direkt själv faktiskt.

Haft en bra helg?

Åh jag älskar verkligen Instagram! Så roligt forum verkligen då man kan dela med sig av sina egna privata bilder men även ta del och få inspiration utav andra! 🙂

Lämna ett svar