Topp 15 på Instagram

 
Mest populärt på min Instagram? Jag! Här är mina 15 mest gillade bilder på Instagram genom tiderna. Tittar man bara på dem så kan man ju tro att jag nästan enbart publicerar bilder på mig själv. Så är inte fallet, jag lovar, men mina följare tycks ha lättare att hitta gillaknappen när de ser en selfie än när jag laddar upp en bild på ett träd i motljus. Inte mig emot, jag tackar för egoboosten.
 
Jag är ju lite utav en statistiknörd i sådana här sammanhang. Självklart har jag skrivit inlägg om både mina 15 mest gillade bilder i november 2013 och mina mest gillade i november 2014. Vill du kolla din egen statistik så är Iconosquare en bra sida.
 
Vill du också vara med och gilla bilder på min Instagram? Trodde väl det. @elllengrantz heter jag, med tre l (damn you Ellen Grantz som har tagit mitt namn men inte använder ditt konto).

28 kommentarer

Lägg till din →

hehe ja! 😀
ok härligt. Nja det är sådär. Lite ångest som ligger på ytan. Det vill inte riktigt bryta ut så det är oro som ligger och kliar hela tiden bara… superirriterande. vill bara att det ska försvinna…inte bryta ut vilket det troligen kommer att göra snart… :/

Intressant att köra på top 15, och superfina bilder på dig.

SV Ellen: Den var perfekt för mig faktiskt. Jag behövde lite lugn och ro, men synd med vädret 🙁 Usch då stackare, men så kan det bli ibland så då får man göra det bästa man kan av situation. Det vill säga istället frossa i sig god glass och se på en massa bra filmer eller serier! 😀 Det är iaf min traditionella sjuksyssla haha. Kram!

Av någon anledning blir det alltid mest gillningar på selfies, förstår inte detta för egentligen borde ju de bilderna vara de minst intressanta. Haha.

Tråkigt att ni hade så dåligt väder på midsommar.

Man behöver få lite egoboost ibland 🙂

Sv; tack ska du ha! Om du är sugen på något är det bara att kika in 🙂

Lämna ett svar