En snuvig midsommar

Såhär party var jag på midsommarafton; långärmat och hostmedicinshot.
 
Samtliga midsommarplaner gick i stöpet. Vem är förvånad? Jag har varit hemma från jobbet nästan hela veckan på grund av en tjurig förkylning. Tog motvilligt mitt förnuft till fånga och stannade hemma från firandet på Öland för att försöka se till att bli ordentligt frisk lagom till den nya arbetsveckan. Idag mår jag äntligen lite bättre, så jag och mamma har börjat rensa lite bland gammalt skräp som blivit liggandes på hög allt för länge. Snart ska vi avsluta veckan med en film och nybakade scones.
 
Efter dessa dagar på soffan har jag bockat av otaliga filmer och serier. Jag har sett tusen klipp på YouTube, scrollat kilometer på Tumblr och läst bloggar som aldrig förr. Känner mig om möjligt ännu mer taggad på att äntligen få lite äkta sommarfeeling med fint väder, grillat och häng med mina kära vänner som jag saknar varje minut av varje dag. Det är verkligen löjligt, men det känns som att vi har växt ihop lite den senaste tiden.

43 kommentarer

Lägg till din →

Låter som en bra söndags avslutande och ett bra avslutande på veckan! 🙂 hoppas att du håller dig frisk nu!

Sv; ja, det var skönt att få lite sol på sig också 😀

Va tråkigt att det blev så och hoppas den försvinner fort, är aldrig roligt att vara förkyld! Men låter som att ni får ett mysigt avslut på den här veckan iallafall. 🙂

Här har man oxå fastnat med en tradig förkylning!! Skönt du är bättre, är oxå på bättringsvägen. Med hjälp av regelbundet nässpraysintag haha 😉

Tråkigt att midsommarplanerna gick i stöpet men skönt att du mår bättre nu.

Tro jag kanske skickat solen till dig nu föt här har det regnat nästan hela eftermiddagen.

Usch tråkigt att du var sjuk.. men du får bara köra all in nästa år istället! 😀
sv: Använder mig av en kaffesirap med smak av vanilj som köpt på ica och tar längst ner i botten i ett glas, sen värmer jag mjölk och skummar o häller i, sen lite kaffe! Sedan blandar jag! :),

Lät inte helt fel med filmer och serier ändå. Fast kan ju i och för sig bli för mycket av det goda också. :p Skönt att du börjar må bättre nu i alla fall! 🙂

Lämna ett svar