Mitt i arbetsveckan

 
Hej vänner! Tanken var att jag skulle jobba tre dagar den här veckan, men plötsligt befinner jag mig mitt i en sex dagar lång arbetsvecka. Lite det som är charmen med att vara vikarie. Hade jag vetat i söndags att jag inte skulle vara ledig igen förrän nästa söndag hade det inte känts särskilt roligt, men nu funkar det fint, det är skönt att jobba och hålla sig sysselsatt. Tar en dag i taget, så att säga. Just idag vet jag inte vad jag har hållt på med på jobbet, har gjort det ena misstaget efter det andra och hävt ner glasburkar på golvet och allt möjligt. Men shit happens, känns skönt att vara hemma med mat i magen i alla fall. Resten av kvällen ska jag bara titta på Familjen Annorlunda och dricka te. Laddar om för en heldag imorgon och ett kvällspass på lördag. Gissa vem som ska ligga i sängen hela söndagen?

24 kommentarer

Lägg till din →

Härligt att vara igång 🙂 Vet själv när jag var vikarie, kunde tycka det var lite jobbigt för att man inte hade riktigt koll på när man skulle jobba. Nu använder de sig istället av ett program på datorn där jag kan fylla i när jag kan jobba (varvat med skolan då förstås). Det är smart! 🙂

sv. Tack 🙂

härligt att vara igång 🙂 hoppas det går bra!

Sv: samma här, Haley är himla go! Mina favoriter är Brooke och Whitey just nu (är bara på säsong 3). Jag älskade Keith men nu har ju han dött 🙁 favoriten är annars Lucas och Nathan 😀

har lite samma sits där jag jobbar som extra, ibland jobbar jag ingenting sen helt plötsligt kan jag jobba en vecka i sträck haha, men skönt att vara sysselsatt som du säger!

Lämna ett svar