En perfekt vinterdag

Två bilder från idag hämtade från min Instagram @elllengrantz.
 
En fin vintervecka har kommit till sitt slut, och en ny månad har precis börjat. Det här har varit en sjukt bra vecka faktiskt, och jag har till skillnad från förra helgen lyckats fokusera på rätt saker. Igår tog jag och min kära syster en riktigt snöig promenad på kvällen. Efter att ha halkat runt i en timme var vi helt genomblöta men nöjda. Idag har jag haft Angelica på besök en sväng. Vi drog fram kamera och stativ och tog en massa bilder, precis som vi alltid gjorde för ett par år sedan. Nu skvallras det om att mamma har bakat blåbärsscones med citron. Vågar ni utmana mig i ett bättre sätt att avsluta veckan? Kram på er!

42 kommentarer

Lägg till din →

Vad fina ni är! 🙂

Sv: Jo verkligen 🙂
Jag jobbar ju som barnskötare så jag är ju inne i service på ett annat sätt ^^
Sedan har jag jobbat i kiosk också 🙂

Låter verkligen som en underbar dag 😀 Kan inte utmana dig haha 😉

Sv: Ja, men verkligen! 😀

– Mina vänner rynkar också på pannan, och jag har ingen att fangirla med eller diskutera något lopp med.
Men nu har jag ju dig 😀
Sjukt grym twitter har du!

Tycker du det blev några överraskningar i Grips VM-trupp? 🙂
Jag tycker att på damsidan var den precis som jag tänkt mig, men herrarna hade jag nog tippat in Anton Lindblad och Simon Andersson faktiskt. Även om alla de som är med förtjänar sina platser otroligt mycket 🙂

Åh så fina ni är!

SV: I med att jag har tränat truppgymnastik hela livet så ingår det ju en gren som bara är dans (fristående) så det är väl kanske en egen liten kategori men man skulle väl kunna säga att "friståendet" är mer åt "jazz" hållet om jag skulle gissa. Så det är vad jag har dansat tidigare 🙂

åh så fina ni är 🙂 spännande o se resultat sen 😀

Sv: jaaa jag med, den är såå bra! har du någon favoritkaraktär? 😀

åh så fina ni är 🙂 spännande o se resultat sen 😀

Sv: jaaa jag med, den är såå bra! har du någon favoritkaraktär? 😀

Lämna ett svar