På plats i Wien

 
Hej vänner! Igår åkte jag upp till Eskilstuna för häng med Julias vänner, familj och pojkvän (vi kommer som paketpris, två till priset av en, jag och Julle). Idag styrdes bilen mot Arlanda och vi påbörjade vårt lilla äventyr. Eller lilla och lilla, hej hej utlandsterminen!
 
 
När vi landade i Wien blev vi upphämtade på flygplatsen av mina buddies som körde oss till lägenheten vi ska bo i. Vilken service, va? På plats blev det som en skattjakt för att hitta rätt dörr. Äventyr är vår grej.
 
 
Här sitter jag lite casual på vår tillfälliga säng – Julia tog en bild med sin nya polaroidkamera. Vi ska passa på att skeda medan vi sover bredvid varandra. Hade en låg dag igår med lite resfeber och saknad av vissa personer. Idag är jag dock bara grymt taggad på livet och allt vad de här månaderna kommer innebära. Så glad att jag får hålla en bästis i handen på vägen. 

11 kommentarer

Lägg till din →

Jag hoppas verkligen du har en helt magisk utlandstermin! Glöm inte bort att leva! Bland det bästa med utlandsterminen var att kunna resa mer och träffa människor från andra länder, men det allra bästa var att jag fick lära känna mig själv lite mer. Jag fick lära känna personen som dansade på klubb tills solen gick upp och levde på pommes och våfflor. Hon som släppte alla problem och njöt av att vara i ett främmande land. Ta vara på tiden, den kommer gå alldeles för fort!

Lämna ett svar