En framgångsrik vecka

 
Vilken vecka, hörni. Jag får väl börja där jag slutade. Efter gymnasiemässan förra helgen drog jag med mig Elin, Lina och Josefin hem för matlagning och en mysig sleepover. Veckan har sedan rullat på med diverse skoluppgifter. Det går trögt och ganska dåligt, får jag väl erkänna. Fick dock ett fint betyg på ett tal jag själv tyckte sög.
 
Hur som helst går veckan till historien som min mest framgångsrika tredagarsperiod hittills i livet. I onsdags fick jag nämligen jobb, i torsdags klarade jag teoriprovet och i fredags bockade jag av körningen och tog därmed körkort! BAM!
Helt ärligt så känner jag inte så mycket än. Jag är mest i chock. Men jag gissar att jag blir jätteglad när hjärnan hinner i kapp. Heja mig!

16 kommentarer

Lägg till din →

Grattis till körkort och jobb! Vad skoj!
sv; Ja det är alltid skoj med serier, mina vänner pratar ju hela tiden om olika serier och jag hänger aldrig med i snacket! Men snart så.. (:

vad var de jag sa? du skulle göra ett jätte bra tal och du skulle klara av både skrivningen och körningen! du är grym!!!!

Visst är han & jag förstår verkligen att du vill ha en långhårig misse 😉

GRATTIS till körkortet & jobbet 😀 vad är det för jobb?

Åh grattis till körkortet! Och jobbet! Var har du fått jobb? 😀

Sv: nej jag hade inte heller provat det tills förrens några månader sen! Det va min bästis som visade mig det, tyckte inte det lät alls gott först men nu är det de ända jag äter om jag ska äta pizza!
Okej vad trevligt! 🙂

Lämna ett svar