Veckan hemhemma

Hej alla fans i måndags var det jul!
 
 
Åt lunch, såg Kalle, delade ut paket, åt gröt, såg film, lyssnade på sång i kyrkan. Sånt som vi brukar göra på julen.
 
 
I mellandagarna såg himlen ut såhär. Jag flängde runt på diverse fikor med friends, gjorde stan med mamma, panikade på min oklara framtid.
 
 
Har också gått tusen töiga promenader med tratthunden för så gör man när man är hos föräldrarna. Vägarna här heter Kringelmossevägen och Trollkyrkevägen och är inte det det gulligaste ni hört så säg.
 
 
Igår! Var väl kanske en av de finaste kvällarna på hela året när jag fick träffa min gamla kör. Tillika några av Sveriges mest genuina och härliga personer. Blir helt stimmig och underbar av att vara med dem.
 
Nu är det bara en dag och en timme kvar av 2018 hörni! Skynda självrannsaka osv. Är man inte så himla sugen på att ändå bara vakna som en ny ascool människa på tisdag? Alla ba ”nyårsMÅL inte löften, annars kan man bli besviken, man ska inte förbjuda sig, inte ta i för mycket”. Hallå? Så himla TRÖTT sak att säga eller? Vi ska vara snälla mot oss själva absolut, men lite jävla SJÄLVDISCIPLIN och våghalsiga målsättningar har väl ingen dött av? Ta i lite till nästa år eller? Ska vi inte göra det? Kram från person som kanske kommer vara en blöt fläck fyra dagar in i året.

1 kommentar

Lägg till din →

Lämna ett svar