Höstig hemmahelg

Pappa lägger nytt tak på lilla stugan och jag badar i höstlöv.
 
Vilken mysig familjehelg vi haft! I kväll har vi varit hos storasyster och haft lite söndagsmys med varma mackor och tända ljus. Hela helgen har vi tillbringat tillsammans faktiskt, jag och familjen. Vi har gått med hunden, tittat på Idol och film, lagat trerätters, fikat i Hultsfred (av alla ställen) och kört bil. Supermysigt och precis vad jag behövde!
 
Egentligen skulle jag åkt till Boda Borg med några i klassen, men jag kände att det har varit så mycket de senaste helgerna och jag behövde lite tid hemma att bara andas. Och komma i kapp med lite skolarbete…
 
Som vanligt finns det tusentals saker till jag hade velat, och behövt, hinna med den här helgen. Snart börjar ju en ny vecka med en massa skoluppgifter, prov, körlektioner, möten och annat. Denna ständiga tidsbrist. Vet dock att allt löser sig. Förr eller senare, på ett vis eller ett annat.

16 kommentarer

Lägg till din →

Åh låter sååå mysigt! Förutom det sista, fast ändå mysigt att det kommer lösa sig ändå. Brukar jag också försöka tänka och det är ju så det är 🙂

sv;
Hihi jaa, aldrig fel med lite färg på tillvaron och rosa är ju min favoritfärg. Hihi 😀

Härliga bilder och låter som en riktigt mysig helg.

Hoppas du hinner med allt som ska göras under veckan. Alltid jobbigt när tiden inte räcker till.

Ha det bra!

Tack! Jag har beställt den från sammydress.com, det är jätte billiga saker där men tog dock över en månad att få hem det. 😮

Skönt att bara vara hemma med familjen ibland (: Speciellt nu när hösten har kommit och man kan mysa ner sig framför en film! (:
Fina höstbilder! (:

Lämna ett svar