En mysig helg på Öland

 
Min helg spenderades till stor del på Öland. I fredags bosatte oss jag, Elin, Lina och Manja hos Josefin. Vår kväll bestod bland annat av god mat, kortspel och en sväng på skördefesten där vi besökte ett spökhus och smakade en massa honung och marmelad.
 
Efter några få timmars sömn bänkade vi oss vid våra datorer och fixade biljetter till 1D-konserten nästa år. Var lite lagom utpumpade efter det, så vi slängde oss på soffan och kollade reprisen av Idol tills jag blev hämtad. Då var det mat med familjen som gällde innan vi åkte över till Kalmar igen för lite skoshopping och bio.
 
Nu befinner vi oss mitt i veckan igen med allt vad det innebär. Det är så himla mycket i skolan just nu, och så ska man greja det sista till körkortet på det. Har laddat upp för en pluggkväll nu. En stor kopp svartvinbär- och jordgubbste står bredvid datorn (riskabelt jao). Nu ska jag dyka ner bland publicistiska regler, Zenons paradox, det psykodynamiska perspektivet, försvarsmekanismer och filosofera lite över min existens…

7 kommentarer

Lägg till din →

Sv: haha ja men han drev ju med mig! 😉
Haha dum som jag var frågade jag "va sa du?" 🙂

Ja verkligen! Behöver nog också ändra lite haha" 🙂

sv;
et är kanelbullens dag på fredag!!

Btw så brukar jag läsa igenom alla obesvarade kommentarer innan jag börjar svara på dem allra äldsta men så såg jag din, och kände att det var nöd. Så slipper du vara ängslig imorn över om det är kanelbullens dag eller inte. Hahaha jag och mina prioriteringar är bäst 😀

Tack så mycket 🙂

Hoppas det kommer finnas någon som vill köpa dessa varianter också. Blir så mk armband om man inte säljer 😛

Fin header du skaffat. Semesterbild?

Lämna ett svar