En helg med familjen

 
Jag hann inte mer än landa i Sverige innan bilen rullade mot de mörkaste av småländska skogar. Samtliga delar av min spretiga familj vände nämligen hemåt förra helgen för att umgås. Jag var tveksam först, hade redan varit borta så mycket, men är så jävla glad att jag följde med. Så fin helg med systrar, syskonbarn och alla andra. Så varm i hjärtat att jag ville böla varje gång jag knäppte på barnen säkerhetsbältet i bilen.
 
 
Liksom KOLLA DESSA FÄRGKODADE GULLKORVAR!!! (Pun intended.)
 
 
Två inte fullt lika gölliga systrar, men det blir väl så med åren eller? Hur som helst glada att vara på höstmarknad på Astrid Lindgrens värld. En av våra bästa traditioner.
 
 
Samlade tusen tantpoäng när jag gav ungarna KUVERT i födelsedagspresent. Gammelmoster Gun-Ellen till er tjänst osv. 
 
 
Eder favorittant kalasredo. 
 
 
Denna donna fyllde 6 bast. 
 
 
Den sista bilden la äldsta systern upp på Instagram med texten ”Stolt över att få vara storasyster till dessa tre fantastiska småsystrar”. En kan ju bli blödig för mindre.

13 kommentarer

Lägg till din →

Åh, sådana helger/dagar är ovärderliga, det är så fint att bar umgås sådär! 🙂
…och Gun-Ellen, det kanske vore något det? 😉

SV: Då blir det gärna för mycket när det är så, när det händer massa nytt som tar kraft och energi, samtidigt som gammalt också ligger kvar och tar energi. Det tas liksom mer energi än vad som kommer in. Eller, det är åtminstone lätt att det blir så…

Jag mår ganska bra, men är lite orolig för hela den här biten med leddsagare. Just nu står jag helt utan ledsagare och det påverkar ju liksom hela min vardag, men jag är glad att jag åtminstone har jobbet, annars hade det känts ganska dåligt just nu vågar jag nog påstå…

Å såå viktiga helger!! De sparar man långt inne 🙂 så mysigt. Och så fin bild på er. Härligt med så många systrar 🙂

även i fall man är så där trött o inte mår bra är de så värdefullt med träffar med familjen det ger enrgi
så in familj du har o va mysigt ni verkar ha

ja jag bodde innan på österängen vid willys och nu på öxnehaga så då vet du nog =)

Lämna ett svar