Lägesupdate

Jag och Elin hängde på slottet med våra mammor i helgen. I dag thaimat med Vincent.
 
På något sätt känns veckorna så långa och dryga. Ändå går de så fort. Just nu är jag inne i en period då allt verkar lösa sig till det bästa. Så som saker faktiskt oftast gör, bara att jag aldrig kan se det förrän det faktiskt händer. Å andra sidan är jag livrädd för att säga det, eftersom jag aldrig kan vara glad för lång tid i sträck. Det är som att man straffas om man är glad för länge. Plötsligt trycks man ner där igen, och allt blir åter sådär tungt.
 
Men just nu känns saker bra. Jag ser möjligheter och det som är fint. Det går bara sådär lätt, ni vet. Inte alls som när det blir sådär mörkt och allt liksom kärvar fram. Gnisslar och raspar.
 
Har fina vänner och en fin familj. Vill mest umgås med dem hela tiden. Göra sånt där som är kul. Resa, gå på konserter, ha picknick, ta en promenad mitt i natten, baka en kaka och titta på film. Börjar känna av de där tolv åren som duktig elev i skolbänken.

9 kommentarer

Lägg till din →

sv: Kalmar Energi, ute i moskogen 😉
Okej, då har du snart körkort 😉 Jag har ju inte ens fyllt än så..

Vi har alla våra med- och motgångar. Men utan våra motgångar skulle vi aldrig uppskatta när det känns som om allting är bra.

Vad härligt att saker känns bra just nu!!

sv;
Ååh vad kul att du tyckte det hihi! Nej jag håller med… Försöker bara att fokusera framåt, men det är riktigt surt i vilket fall som helst :/

Vet faktiskt inte, min bror tar studenten dagen efter och jag känner att jag kanske inte ens tycker om dem speciellt mycket då så känns ovärt… Fast jag vill gärna gå på samma gång!! Ska du på deras konsert då? 😀

Det där med långt och drygt men ändå snabbt är något jag håller med om. CHING!

SV: Något speciellt om kriminologin du vill veta så är det bara att fråga på :D?

puss

Lämna ett svar