Mitten av september

Snor högra bilden från Lina.
 
Segt med uppdatering här, jao! Man blir lite busy när skolan drar i gång, märker jag. På något konstigt vänster känns det som att jag redan ligger efter, men antagligen beror det på att allt med våra datorer fortfarande strular. Och när saker inte fungerar som de ska sjunker motivationen till noll… Att gå på en skola som dör och återuppstår (nåja) visade sig vara lite klurigare än vi hade föreställt oss.
 
Desto trevligare är det med fina vänner. Förra helgen hängde jag och Josefin hos Lina och hade det supermysigt, och i fredags stod sleepover hos Lina på schemat igen. Vi bakade (!) och kom överens om att hela grejen vi pysslade med hamnade på topp tre över konstiga saker vi gjort i våra liv.
 
Nu är det söndag igen och på mitt schema står: Skolångest, körkortsångest, läxångest, framtidsångest…

13 kommentarer

Lägg till din →

Tusan vad jobbigt det med skolan. Men jag är glad att du fick tid med vänner iaf, det brukar hålla humöret uppe någorlunda! Hoppas även ångesten över dem sakerna släpper så fort som möjligt!!

sv;
Åh awww… Hörde av mina kompis, som inte liksom var helt galen i dem innan hon såg dem vilket hon dock varit, att efter filmen så blev hon helt dökär på nytt haha! Så det är ju verkligen nåt 😀

Lämna ett svar