Hela sommaren i snabbrepris

Undrar ni vad jag gjort den månad som min dator legat i dvala hos mina föräldrar? Knappt jag heller, men vi kikar lite ändå. 
 
 
Spenderade några lediga dagar med stughäng. Grillade med familjen, promenixade med hunden, såg fotboll med Angelica.
 
 
Åt frukost med Lina och hennes syster en tidig morgon. Satt i bilen utanför mataffären innan och ba hallå Lina jag har handlat nu är ni vakna än så jag kan komma och knacka på eller. 
 
 
Har väl jobbat lite också. Varit dödstrött på turister, men haft kul med Ida. Bästa, bästa Ida. 
 
 
Standard att jag deltar i diverse aktiviteter med de enda bilderna som finns är någon trött selfie innan eller efteråt. Typ som här, i min hiss, efter att jag hade spenderat en kväll i Stadsparken med ett random härligt gäng, spelat brännboll och kubb. 100% ljug att jag skulle ha deltagit i brännboll dock, jag åt min mat enormt långsamt för att slippa. Tänker att vi borde vara många som har men för livet från alla matcher brännboll i lågstadiet? 
 
 
En dag hoppade jag in i baksätet bredvid Klaras och Linus hund och följde med dem till Visingsö där vi hälsade på Annika och Fredrik. Drack kaffe, fick guidad tur runt ön, åt lunch, bokade en senare färja hem, spelade kubb och fikade. Så solig fin dag. 
 
 
En av de första dagarna i augusti landade Moa och Mikaela i Jönköping med varsin buss. Jag plockade upp dem och vi drog hem till mina föräldrar. Serverades mat och fika, pratade life och preppade för bröllop. Moa och Mikaela. ♥
 
 
Nu är jag hos föräldrarna i skogen ett par dagar till. Försöker klämma in så många som möjligt i schemat. Försöker andas däremellan. Åt middag med Lina häromdagen. Lina, min Lina. I går kom Medelin hit med en kärlekshälsning i handen. Jag låg på rygg på soffan och tittade på den ensamma stjärnan som lyste på himlen. Skrattade så jag grät åt Meddis. Tänkte att har jag dessa personer i mitt liv har jag allt. 
 
Okej USCH är vi klara med denna uppradning nu? Tycker det känns så tramsigt, vet inte varför, men jag äcklas av allt jag skriver. Vet inte varför jag ens gör det, ingen har ju bett mig. Gissar att det är något steg i mitt tvångsmässiga dokumenterande av exakt allt i livet. 
 
Vi testar de delar som inte blivit fotograferade, de brukar vara lättare. 
 
Jag har:
crashat en förfest 
träffat någon från förut 
haft besök av Ludwig 
hängt på Vätterstranden med Elin 
gått på bootcamp-träning 
druckit vin på ett tak 
jobbat natt med sällskap 
sett Lejonkungen på bio med snyftande systerdotter 
osv. 
 
Vilken jättekonstig sommar. Tur att jag har några veckor till på mig att låta den sjunka in, förstå vad den varit. Tack å hej. 

2 kommentarer

Lägg till din →

Eh ja, det här med brännboll?? Är en av dom som fått men för livet från skolidrotten. Har inte deltagit i någon brännboll sedan dess, usch

Lämna ett svar