Datorer och bröllopsminnen

Fotograf: Emelie Bergström.
 
Hej vänner! Nu har det varit klent med uppdatering här igen, men den här gången beror det faktiskt på att min dator gav upp när jag kom hem från Norge. I går köpte jag en ny som jag tror att jag kommer bli nöjd med. Den har lika bra ljud som min förra i alla fall! Sitter och försöker vänja mig vid den nu, och det går sådär. Alltid svårt när det är ett nytt märke. Det som är svårast är dock Windows 8, vilket hittepå! Men jag antar att jag snart kommer på hur man hanterar det. Minns att jag kände lite likadant när jag fick min iPhone. Jisses vad jag saknade en ”tillbakaknapp” i början.
 
Om ni funderar över bröllopsbilderna som inte verkar ha ett dugg med inlägget att göra så finns de där för att min syster och hennes Freddy firar bröllopsdag i dag. Så visst har de en mening ändå… Sjukt att det redan har gått fyra år, jag gick liksom i nian då? Minns fortfarande så många detaljer från den där dagen. Det var fint.
 

22 kommentarer

Lägg till din →

Åh så fina alla var! 😀

sv: Ja jag tyckte också det var tråkigt att Erik åkte ut. Även om han inte riktigt märktes av i tv så tycker jag ändå att han verkade så himla godhjärtad. Tror dock inte att han kommer tillbaka igen, han har ju åkt ut förut och kommit tillbaka :/

Sv: Jaa, så himla gott 🙂 Men jag brukar mest ha det som mellanmål faktiskt, precis lagom att ha mellan middagarna 🙂 och jättefina bilder! KRAM 🙂

Har du varit i Norge? Har jag helt missat. Vad gjorde du där? 🙂
Tråkigt när datorn lägger av. Vad är det för ny dator du köpt?
Fina bröllopsbilder och åren går verkligen fort.

Alltid kul med ny dator, men du kommer gilla den ännu mer när du lärt dig allt 🙂
Jag brukar ha jobbat att lära mig tangenterna 😛 olika hårdheten så jag missar alltid en massa när jag skriver i början 😛

Så fina bilder:)

Åh, jag är helt värdelös på teknik så när man måste vänja sig vid något nytt tar det evigheter. Jag har fortfarande inte förstått mig på det nya windows trots att jag haft det ett tag haha. Tur att jag aldrig gör några avancerade saker vid datorn;)

Lämna ett svar