Något cheesy om livet

Såhär vackert kan det vara i skogen bakom mitt hus en morgon i mars. Magiskt.
 
De spontana inläggen kommer oftare nu för tiden. Igår spenderade jag min lediga dag på absolut bästa sätt. Gick upp tidigt och tog en långpromenad i morgonsolen med fantastisk musik i lurarna, precis på lagom nivå sådär så att fågelkvittret ändå nådde in. Stannade upp då och då och bara tittade, lika cheesy som på film. Tänkte på hur vackert det är, med vår och med känslan inombords. Kvällen bjöd senare på mys med Nadja och Angelica, och jag laddades med ännu mer positiv energi. Dessa fina, fina människor.
 
Jag vet att det börjar bli tröttsamt att lyssna på, och jag är egentligen skitdålig på att beskriva känslan, men det är så underskattat att må bra. Herregud. Det är verkligen jättetrevligt att känna sig genuint lycklig. Jag hade glömt det. Visst, de dåliga dagarna är fortfarande där. Ibland tvivlar jag på den jag håller på att bli, är så trött på mig själv att jag vill kräkas, och ibland saknar jag bitar av mig själv som jag kanske tappat bort på vägen. Men när det känns såhär, då är allt bra. Jag är så tacksam för att den där livsgnistan som gick på sparlåga och nästan dog tändes igen. Nu brinner en hel jävla eld.

12 kommentarer

Lägg till din →

Visst är våren underbar? Älskar den här tiden, särskilt när det är sådant här väder som det har varit den senaste tiden, och så alla fåglar på det. det är så fint!

Alla har dåliga dagar, så enkelt är det och utan att känna dig allt för väl så känns det ändå som att du har kommit en bra bit på vägen och har färre dåliga dagar nu än vad du har hadt tidigare 🙂

SV: Haha ja, det kan nog vara bra att ha en backup, om du mot all förmodan inte skulle komma in på det 😛
Jag ska söka Sociologi III…

Du verkar ungefär lika nördig när det gäller skidor som jag är när det gäller hockey 😉

Så himla härligt med promenad! Älskar verkligen det då det är en perfekt motionsform och även ett bra sätt att rensa tankarna på tycker jag 🙂 Och jag håller med dig om att det är så fantastiskt att må bra och känna sig lycklig. Obeskrivlig känsla alltså <3

Så vacker bild verkligen! Jättefin 🙂

Sv: Jo jag försöker, men som du säger är det supersvårt :/ Tack för dina ord <3

Lämna ett svar