När livet är på topp

Tog inga bilder idag, så ni får inte mindre än fyra selfies från igår istället. Varsågoda.
 
En helt vanlig tisdag i mars, tänk att den kan vara så fantastisk. Psykiskt välmående är nyckeln. Hade glömt att livet kunde kännas såhär. Eller så har jag uppnått någon ny nivå, för jag har nog aldrig tidigare mått så bra som jag gör just nu. Mamma sa nyss att ”Det har skett någon slags förändring med dig. Jag vet inte, men det känns som att du… lever”. Och ja, så är det nog. Tack snälla hjärna för att du fått ordning på kemikalierna.
 
Har varit en sväng i Oskarshamn idag. Kände ett enormt shoppingsug och fick med mig en hel del fina grejer hem. Visar imorgon om ni vill se? I övrigt har jag en videoblogg på gång, och en hel del annat kul. Jag har hittat tillbaka till min kreativa sida, och det gör mig så lycklig när det bara surrar av bra idéer i huvudet. Hoppas ni fått en bra start på veckan, kram på er!
 
OBS: Är inte hög, bara genuint glad.

26 kommentarer

Lägg till din →

Svar: Åh, tack hjärtligt för din kommentar 🙂
Jag hoppas jag kan få redskap och hjälp att kunna förändra mitt beteende. Har väl förstått att jag gjort fel men inte fattat hur allvarligt det vart förrän chefen slog hammaren på spiken igår – det behövdes nog!

Skönt att allt känns bättre!

Sv; Ja, det ligger ju mer bakom varför jag tröttnat eller hur jag ska formulera mig, men ja det är tråkigt!

Men gud vad härligt! Blir så otroligt glad att du mår bra just nu och har kommit in i en fin period! Hoppas verkligen det får hålla i sig så nu också och att detta året kommer bli helt fantastiskt för dig <3<3

Nu ska jag inte vara ytlig eller så, men asså jävlar vad du är söt 😮 Din ansiktsform passar verkligen ditt hår och dina ögonbryn.

Nu till inlägget: vad härligt att läsa att både du och din mamma känner att ditt psykiska välbefinnande blivit bättre. Hoppas det håller länge. Jag tror att det kan ha med vädret att göra. under sommar-vår-halvåret så blir hela Sverige mer levande då ^^ Härligt härligt!

Så härligt att du känner dig levnadsglad. Det är viktigt!

Svar: Tack, kul att du gillar min nya väska. Jag bär den med stolthet.

Kram

Lämna ett svar