På benen igen

Hängde med camen. Den första bilden blev en sån där seriös ”Här sitter jag, tihi”.
 
Sen satte jag upp håret i en bulle på huvudet och blev trött och grinig, tydligen.
 
Här kände jag #eyebrowgamestrong och blev asnöjd.
 
Slickade på lampan. Typ. He-he. Roligt, Ellen.
 
Hej lördag! I morse tog jag en värktablett, två godisbitar och en jordgubbe till frukost (anlita mig gärna som dietist) innan jag begav mig mot jobbet. Eftersom jag vanligtvis tablettvägrar har alla tabletter sådan sjuk effekt på mig när jag väl tar dem. Blir typ hög och fit for fight på två röda. Nåval, det var sjukt trevligt att vara tillbaka på jobbet, har verkligen grymma kollegor. Dagen gick fort och förvånansvärt smärtfritt förbi. Har börjat hosta igen och är trött, men annars är jag helt okej. Dock sjuk träningsvärk i magen efter mer eller mindre fyra veckors hostande.
 
Just nu sitter jag och funderar på frihet, kost, människors ansvar för varandra, att jag behöver ladda min dator och huruvida jag har planer för kvällen eller inte (det pågår så att säga en battle mellan viljan och det sunda förnuftet). En helt vanlig lördagkväll, helt enkelt.

36 kommentarer

Lägg till din →

Ja, jag med! men jag gillar h2o adventure mer än just add water för att i adventure så har de uppgraderat fenan så den ser ÄNNU MER äkta ut! helt galet! 😛 Tackar.. 😉 hehe. .:)

Haha så härlig du är 🙂 Jag är likadan, strejkar helst mot tabletter så när man väl tar verkar det rätt fort;)

Haha, detdär med nyttig frukost är inte min grej heller xD
godis eller fika är vanligare än macka liksom… Heh…

Sv: Ja hon är helt frisk 🙂 Hon mådde bra redan dagen efter, min lilla kämpe <3

Är också emot att ta tabletter och piller, finns typ bara en värktablett jag kan äta. Jätte jobbigt om man är på sjukhus eller liknande och dom vill att man ska äta en massa piller haha.

det var en blandad kompott du tänkte på där… men så är det väl ganska ofta iofs 😉

SV: Haha, våga lyssna, det är värt det, jag lovar! 😉

Lämna ett svar