En panghelg med semlor och solsken

I måndags kom våren till Jönköping. Snöblasket från helgen var puts väck och asfalten torr och grusig. På lunchpromenaden bytte jag mössan till solglasögon och de fodrade kängorna till sneakers. Vilken lyx va!

Jag har haft så mycket energi den här helgen. Bestämde mig i fredags efter jobbet att jag skulle blunda för jobbstressen och bara ha min himla helg. Det funkade! Gick upp tidigt i lördags för att hinna gå och springa (väcka stackars vintervilande kroppen långsamt osv) en sväng innan frukost. Att komma hem svettig och ställa sig i duschen medan Måns brygger kaffe och fixar frukost gör ju absolut något med humöret.

Vi var i fixartagen sen, hela lördagen faktiskt. Putsade fönster, hängde upp nya gardiner och möblerade om i kontoret. Det var minst sagt på tiden att vårt extrarum fick lite kärlek. Och fint blir det! Du ska få se sen när det är mer färdigt.

I morse startade vi dagen på naturreservatet Dumme Mosse tillsammans med Adisa. Det är så fint där, och vår gemensamma söndagspromenad har blivit en så bra start på varje söndag (vi har missat promenaden i ungefär en månads tid, but still).

Vi köpte med oss semlor hem efter promenaden och åt dem framför sprintstafetten i VM. Hade inte ätit någon semla tidigare i år och så kan vi ju inte ha det! Min favoritsemla är en saffranssemla med lingongrädde från ett lokalt kafé där jag växte upp, men denna dög mycket fint som ersättare.

Vilken panghelg, och vilken pangmånad!

Haha. Jag läste just inlägget igen och inser vilken brutalt störig person jag är just nu. Allt! Är! Så! Himla! Bra! Hela! Tiden! Men har du följt denna blogg eller känt mig i mer än ett år så vet du ju. Det har fan inte alltid varit så. Låt en kvinna vara lite glad å banal.

Nu ska jag laga mat. Hej svejs!

7 kommentarer

Lägg till din →

<3 Så härligt att läsa. Klart att en kvinna ska få vara gla'!

(Sent) Svar: Tack för att du tog dig tiden att lämna en kommentar. <3

Kram

Lämna ett svar