Årets första skolvecka

Har sprungit omkring med neonrosa naglar och charmiga strumpor.
 
Vem försökta jag lura? Gick in med någon klyschig inställning om att allt blir vad man gör det till och att det här ska nog gå bra, heja heja. Men icke. Jag gick rakt in i den där väggen av skolångest.
 
Jag orkar inte komplettera min psykologiuppgift för att nå ett högre betyg. Jag orkar inte göra ett fördjupningsarbete om drömmar på några få dagar. Jag orkar inte analysera ett engelskatal för att sedan skriva ännu ett eget och framföra det. Jag orkar inte presentera min sämsta naturkunskapsuppgift någonsin munligt. JAG ORKAR INTE.
 
Jag är så fruktansvärt omotiverad just nu. Jag är liksom så smått upptagen med att försöka få någon slags ordning på den kommande praktiken, ett annat uppdrag, sommarjobb och typ LIVET.
 

19 kommentarer

Lägg till din →

ahaha känner igen det där, den där känslan första veckan, eller när en ny kurs börjar, fan detta kommmer gå bra, och sen kommer ångesten.. haha

puss

Jobbigt när man känner sådär, men det är inte långt kvar nu. Hoppas du står ut den sista tid som är kvar. Hur lång är praktiken sen?
Men klart att du kommer ha alla chanser att plugga vidare sen. Tycker du ska utforska världen lite först, då har du dessutom också mer erfarenhet sen när du börjar plugga igen.
Fritidsledare är på 2år.

Haha känner precis likadant, just nu vill jag bara ha ett långt sommarlov , det skulle sitta perfekt om man bortser från att sommarjobba..

Fin färg på naglarna i alla fall!!
Haft en bra helg? 🙂

Hoppas du får ordning på alltihopa! Och det är inte såå länge kvar till sommaren nu (typ) 🙂

Lämna ett svar