Livets ständiga dubbelmoral

Manja har hittat ett nytt sätt att visa vilka hon gillar och inte.
 
Hej kompisar. Har varken haft tid eller lust att uppdatera här den senaste tiden. Det är så jäkla mycket som snurrar just nu. Sådant som ska ordnas, sådant som ska hinnas med. Hitta praktik, söka sommarjobb, göra någon form av planering för min framtid och mitt liv (?!)… Sedan ska det hinnas med att jobba lite, och så skoluppgifterna på det. Sista terminen innebär verkligen så mycket planering för allt som komma skall. Det ska hända så sjukt mycket grejer denna första halva av 2014. Det uppstår ett mindre kaos i mitt huvud såhär innan allt löst sig ordentligt, och känner jag mig själv rätt så kommer stressen inte släppa helt förrän jag tagit studenten och allt det där. Fast å andra sidan fortsätter ju livet med krav, måsten och förväntningar då med. Och den där tiden, den får man ju inte direkt mer av.
 
Men hörni, allt är inte så dystert som jag kanske får det att låta. Lina och Josefin har nämligen hittat tillbaka från Asien och i morgon har jag sovmorgon. Yey! Så jag antar att vi allihop bara får fortsätta att ta en dag i taget, men glöm för tusan inte att ha framförhållning. Livets ständiga dubbelmoral.
 

16 kommentarer

Lägg till din →

Ibland har man inte tid, ork eller lust. Och vilken tur man själv bestämmer över sin blogg och gör som man själv vill 🙂

Ja det var en härlig upplevelse och vara med under filminspelning och själv få vara med i en film

– Åh jag har inte varit längre söderut en Stockholm typ haha! Iaf inte i Sverige 😉
Jävligt kallt ska jag säga dig! Det är hemskt! Alltså – 20 klarar jag av för det upplever jag varje dag när jag går hem från skolan. Men – 40 är det värsta jag har varit med om! Alltså jag hade på mig alla mina ytterkläder (typ allt jag ägde) & ändå så kändes det som att jag stod naken i en frys haha! Inte så jättekul men det brukar börja bli varmare i februari iaf haha! 🙂

Jag har minne av att vi inte hade särskilt mycket att göra de sista månaderna på gymnasiet, så hoppas det lugnar ner sig för dig med så du kan slippa lite av stressen.

Och vad du ska göra sen, det löser sig alltid. Man behöver inte ha så bråttom.

sv: Det var en grym kväll (:

Sv: Tack så jättemycket, så himla glad jag blir :)) och ja, jag kände att jag behövde lite förändring nu och jag blev riktigt nöjd faktiskt =)

sv; Ja bara du hamnar på ett ställe du vill vara på och trivs så blir ju praktiktiden så mycket roligare! 🙂
Har själv haft praktik på en fotostudio här i visby, och några filmproduktioner i sthlm. Superkul (eftersom jag gick filmgymnasiet och älskar att göra film) 🙂
Hoppas du hittar något skoj ställe 🙂

Lämna ett svar