Mjuka dagar + graviduppdatering vecka 41

Hej och glad fredag! I söndags var min bebis beräknad att komma, men han håller sig fortfarande på insidan. Vi var hos barnmorskan i går och gjorde en hinnsvepning, så vi får se om något händer nu. Om inte har vi ett tillväxtultraljud bokat på tisdag.

Nu börjar jag minsann längta ut honom, men det går inte heller någon nöd på mig. Jag mår fortfarande bra och vet ju att han kommer ut förr eller senare. Verkar fortsatt snarare vara alla runt omkring mig som håller på att bli tokiga av att vänta. Vänligen sluta hetsa, kanske jag måste börja säga. Det är kanske en av mina störigaste grejer med att vara preggo – att så många runt omkring oss plötsligt är besatta av hur jag mår, VARJE dag. Vi kommer ju berätta för folk när bebisen är här, chilla.

Haha förlåt, så otacksam, men jag vill liksom mest vara ifred. Det är sådan obalans just nu i hur intresserade andra är av mig och oss, och hur extremt ointresserad jag är av alla andra. He.

I tisdags var det kanelbullens dag och jag åkte såklart till affären och köpte kanelbullar. Närmare äventyr än så kommer jag inte these days. Jag har egentligen frysen full av bullar, men ville ha en färsk dagen till ära, inte en tinad. Någon måtta får det ju vara.

I går hittade jag ett paket i brevlådan. Det var våra kompisar som hade skickat så himla gulliga grejer till bebis. Ett stickat set med mössa och små SKOR som är det absolut sötaste jag sett, plus en megagullig tavla med vändbart motiv till barnrummet. Samtliga grejer är skapade av personer jag vet vilka det är, vilket ju känns extra kul. Så fint att helt oväntat få en present!

I övrigt är mina dagar lugna och mjuka. Jag går korta promenader (hinner inte så långt innan jag måste hem och kissa igen), lagar mat, tittar på Skilda världar, tvättar, fikar med Måns och löser korsord.

Vad har du för dig? Tipsa gärna om bra serier eller roliga personer att följa på Youtube. Det blir en del tv-tid för min del… 🙂

18 kommentarer

Lägg till din →

Åh spännande att det är så himla nära nu för er! Gulligt med presenter så där man blir ju så tacksam!

Det enda jag kollar på på youtube är helen torsgården varje söndag haha så mysig familj ju! 🙂

sv: Jobbar på asecs i butiken panduro. Vad jobbar du själv med annars?

Låter som om du väntar ut honom med lugna och tålmodiga dagar. Jag håller med, man är ju förväntansfull själv men andra är nästan mer galna och förväntansfulla än familjen som väntar barnet 🤭 spännande att se när er lilla pojk vill komma ut. Vi blev två barnsföräldrar för ca 3 dygn sen. 🥰

Ååh så nära det är nu! 🥰
Har en massaaa tips: 911, Chicago Fire, Emily in Paris, Young Royals, Gåsmamman, Jane the virgin, Ratched, Trinkets, Outer Banks, Only murders in the building.

Vilket supergulligt paket! Jag tipsar om serien Utvandrarna, och är du intresserad av något lite annorlunda i form av mordgåtor, kärleksdrama och vänskap i 80-talets Taiwan rekommenderar jag Light The Night på Netflix! SÅ otroligt bra! Annars är Sjuksystrarna på Fredenslund en väldigt bra och lättsmält serie, finns på TV4 Play! ^^

Toppen att måendet är på + även om du låter lite lite lite less på folk. Jag tror inte du kommer hinna använda mitt knep så mycket, det är ju måndag idag. Men på YouTube har jag sett alla Big fat quiz of the year, OCH alla Big fat quiz of everything och skrattat så jag nästan kissat. = kanske dålig rekommendation för någon som är preggers.

Jag har också två jättekonstiga grejer för mig och tittar på tysta vloggar: Honeyjubu och Kitchen story i synnerhet. Alltså… hela hela hela dagar skulle jag kunna sitta och bara stirra. Stör mig inte ens!

Så skönt att du mår bra och jag kan bara ana att det måste vara så jobbigt med folk som undrar och stressar på, då får man bli lite less! 😉 Men galet spännande är det och hoppas liten tittar ut snart!! <3

Åh vad jag känner igen mig i hetsen i att andra hörde av sig på slutet och undrade hur det gick. Och då gick jag så långt över tiden som det gick :p Blev stressad av andras frågor. Själv har jag mitt andra barn på gång och det blir ett planerat kejsarsnitt i början av december, så denna gång tror jag att jag slipper den där hetsen 🙂 Lycka till <3

Hej! Som jag tänker på dig nu när din blogg inte har uppdaterats på ett tag. Hoppas att bebisen har kommit och att lilla familjen mår bra. <3
Stor kram

Hej, misstänker att du fått ut ert lilla knytet och lever i lilla bebisbubblan likt oss. Vill bara skicka en massa gratulationer och hoppas att ni mår bra och allt gått bra för er. Många kramar från en nybliven tvåbarnsmamma till två pojkar ♡

Har kikat in här titt som tätt sedan du skrev sist, nyfiken på hur det går för er och hoppas att allt är bra <3

Lämna ett svar