Man måste bära en rymd på axlarna

 
Det finns så mycket jag vill blogga om, men jag har liksom inte tid förrän någon går med på ett tillfälligt byte av liv.
 
Vem är sugen på att skapa tre logotyper, förbereda en redovisning av ett fiktivt företag samt skriva tre till åtta sidor om orsaker och konsekvenser av attacken mot Pearl Harbor samt kritisera källorna? Eller kanske vill du skriva en minst tre sidor lång formell text om valfritt ämne på engelska? Analysera gärna framtiden för mitt fiktiva företag när du ändå är igång.
Och glöm för tusan inte att skriva en krönika och analysera en dikt som du sedan ska basera en novell på. Gör gärna mina nationella prov i matte när du ändå har farten uppe.
Vill du ha en extra stjärna i kanten gör du en film och ett par radiojinglar också.
 
NÅGON?

9 kommentarer

Lägg till din →

Tyvärr jag är inte duktig på sådant. hade du sagt något inom vården eller hälsa eller så hade jag nog kunnat hjälpa dig 🙂

Nej tack!
Jag tror du klarar det briljant !
Du är så bra på det du gör och samtidigt hinner du med så mycket annat på fritiden? Antingen måste du vara världens bästa planeringmänniska eller har du bara all tid i världen! Du är så bra på det du gör + att blogga!

Din blogg är BÄST 😀

Visst är han 🙂 En riktig soldyrkare 🙂

Usch så mk du verkar ha att göra, jag avundas dig inte alls. Själv tog jag en paus i alla måsten efter jobbet & fotogarferade en kompis idag. Nu under kvällen han vi dock grejjat med köket.

Oj, när jag läser allt det där du ska hinna med är jag rätt glad över att jag jobbar även om jag jobbar sjukt mycket vissa perioder. Men jag är i alla fall ledig när jag kommer hem.
Ska hålla tummarna för att det går bra på provet!

Oj, det där lät jobbigt :/ Som tur är det slut med skolarbete för min del 🙂
– Åh, tack! Inte så speciellt faktiskt, satte bara lim på skalet, sedan glittret och sedan lade jag på lite genomskinligt nagellack för att inte glitterkornen skulle falla därifrån så lätt 🙂

hua, här vart det fullspäckat på schemat hör jag! Hoppas allt går bra!!

Men tack! Vad roligt att du tycker det! De är köpta på smarteyes =)

Lämna ett svar