Ta vad ni vill ha av mig

Ellen x4. Eftersom det inte är narcissistiskt nog att ha en blogg som handlar om mig, mig, mig och mig.
 
Ni har varit så fina på sistone. Jag har tänkt på det. Det märks att fler och fler läser hela inläggen trots att de ofta blir lite för långa. Ni skriver så fina kommentarer. Berömmer och peppar. Hjärtat mitt myser. Och jag vill dela med mig mer. Av orden, tankarna, känslorna. Det är perioden jag är i nu. En öppen bok. Jag river ur sidorna och kastar dem omkring mig. Ta en om ni vill. Varsågoda. Ta mina lyckorus, ta min ångest. Ta vad ni vill ha av mig och gör vad ni vill med det. Jag kan inte behålla allt för mig själv längre.
 
Jag skriver listor med mål för det kommande året. Är arg för att någon gett mina favoritlåtar en ny innebörd. Skrattar med de jag aldrig tidigare pratat med men alltid känt till. Stryker en vän över håret, hoppas hon fattar hur fantastisk hon är i alla lägen. Försöker bota mitt bästkomplex. Framförallt är jag glad att jag inte längre bara går apatiskt fram utan faktiskt lever och känner. Tomhet är så jävla ihålig.

17 kommentarer

Lägg till din →

Jag är verkligen glad över att du vill dela med dig. Jag uppskattar det. Jag gillar verkligen sättet du skriver på och det är så lätt att fastna i texten, oavsett om den skulle vara lite lång.

Jag önskar för övrigt att jag också kunde leva och känna lite mer. Eller på ett sätt så känner jag väldigt mycket, för det är så jag är som person, men när det kommer till vissa saker så stänger jag ändå bara av. Jag berättade något för en person tidigare den här månaden, och jag vill nog egentligen känna och kunna gråta, om inte annat så för att bearbeta och börja gå vidare fullt ut. Men istället sitter jag där och känner det som att jag berättar någon annans historia. Istället sitter jag där och ler…

Som någon annan skrev här ovan, jag är glad att du skriver det du skriver och att du delar med dig! Du skriver så fint och sätter verkligen dit rätt ord 🙂
Du är duktig du! 🙂

Lämna ett svar