Året som gick: Oktober 2015

Så illa att bara de tre sista små bilderna är mina egna. Resten har jag stulit från Moa (tack babe).
 
Hur i hela friden hann jag festa så mycket i oktober? Jisses! Vi hade färgade band runt handlederna, körde beerpong, sjöng ut våra hjärtan till Björnstammen, hade insparksreunion, spelade sällskapsspel och levde efter ”kör bara kör” trots att kropparna skrek efter vila. Jag spenderade mycket tid med Zarah, kladdade ner vänners block med knäppa anteckningar, skrattade, filosoferade med Moa, spelade in podd, simmade, pratade hål i huvudet på någon jag knappt kände och föll ihop i gråt på hallgolvet. Mot slutet av månaden hade jag en enorm dipp och flydde hem ett par dagar. Oktober innebar mycket av allt, verkligen allt. Så intensivt. Det var jävligt upp och ner, men oj så mycket jag lärde mig av de där veckorna. Tack för det, oktober. Jag gillade dig trots allt.
 
Jag kan ge dig hela handen utan att du ens ser åt mitt håll.

9 kommentarer

Lägg till din →

Låter som en rörig månad som du hade. Men härligt att kunna få komma hem till sina föräldrar igen och härligt med att du har spelat in en podd! 🙂

Sv; haha, visst är det lite spännande och se vad jag har fått för något? 😉 jag kommer hem på onsdag och tänkte då kanske lägga ut den innan eller liknande. Vi får se, men du kommer få se den inom en vecka i alla fall! 😉

Ser ut att ha varit en mysig månad om man kollar på bilderna även om den kanske var upp och ner! Man får ta vara på de fina stunderna här i livet! 🙂

Lämna ett svar