26

I dag är det min födelsedag! 26 år har jag överlevt på planeten jorden. Hur coolt? Jag delar födelsedag med Sandra Beijer och det tycker jag är toppen eftersom hon är ohotad drottning av bloggvärlden.

Min present till dig som läser? En trip down memory lane:

  • När jag fyllde 20 hade jag en otrolig vecka som innehöll färgparty, balkonghäng med Manja, middag och bio med mamma, spelning och kramar med Thomas Stenström samt nattligt tårtkalas med Angelica och Medelin.
  • När jag fyllde 21 jobbade jag på kafé i Gränna och när jag kom hem blev jag överraskad med kalas som mina bästa personer hade styrt ihop.
  • När jag fyllde 22 kom Julia och Linnéa med frukost till lilla studentläggan och på kvällen joinade Mikaela och vi sjöng gamla schlagerdängor hela kvällen.
  • När jag fyllde 23 firade jag hemhemma med familj + Angelica och Lina. Skrev såhär: ”Så TACKSAMHETSBLÖDIG för hela denna dag? För människorna i mitt liv? Trodde jag kände sådääär för min födelsedag, men jag vill fan fylla år varje dag. Mer kärlek åt folket (mest mig). <3333″.

Övriga födelsedagar har jag varit sämre på att dokumentera. Kanske ska göra en insats i dag? Kram på dig och tack för att du hänger här med mig. ♥

Födelsedagsfrukost med Julia och Linnéa 2017 och födelsedagsmiddag med Lina och Angelica 2018.

12 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar