Året som gick: Mars 2015

Tre bilder från glada dagar i Oslo.
 
I mars packade jag väskan och drog till mina vänner i Oslo. En tripp som var precis rätt i tiden och gjorde mig alldeles lycklig i själen. Hela mars var en väldigt fin månad. Jag skrev att jag aldrig tidigare mått så bra som nu, att jag inte visste att livet kunde kännas så enkelt, att det är så underskattat att må genuint bra. I princip varenda inlägg beskrev dessa nyvunna känslor. Kreativiteten och skaparglädjen gnistrade. Jag hängde med Nadja och Angelica, tog terapeutiska promenader i skogen, shoppade, tatuerade mig, firade storasysterns födelsedag och funktionärade i spöregn.
 
Du kan göra allt rätt, och jag med.
Ändå räcker det inte. Det räcker inte.

11 kommentarer

Lägg till din →

Låter som en toppen månad! Det är mysigt att träffa sina vänner 🙂

Sv; ja, den tvålen doftar väldigt gott! Och väldigt juligt också!
Jaså haha, äsch då, om man inte vill så behöver man ju inte byta ut tvålen hehe 😉

Låter ju verkligen som att Mars var en kanon månad för dig 🙂 Kul med sådana här inlägg.

sv: Tycker absolut den ska ta plats i din spellista igen.

Lämna ett svar