Gotlandslängtan och ett gladare humör

Mitt ansikte blir förlamat av kyla varje gång jag går utanför dörren. Mycket missnöjd med snö och minusgrader. Mitt svajande humör botades dock av kompishäng igår. Julia och jag åt wienerbröd till lunch och pratade om att längta till sen, att störa sig på alla som existerar. Om hur relationer utvecklas över tid. På kvällen såg vi Melodifestivalen och film med Linnéa och Moa. Tack för att jag får sura ibland och sedan komma tillbaka som om ingenting. Vänner hjärta hjärta.
Egentligen borde jag bocka av ärenden idag. Kika på nya glasögon (ska slipa om mina glas för att rätta till min skelning), boka en tvättid, köpa en ny mascara, umgås med människor. Men jag vägrar gå utanför dörren om det inte är ett absolut måste när
vädret är såhär. Ska läsa kurslitteratur och kanske se film istället.
Längtar efter värme. Längtar till Gotland. Jag har släkt där som jag inte hunnit besöka sedan 2012. Kanske i år? Hoppas. Såhär såg det ut när jag var på Gotland för sex år sedan:

18 kommentarer

Lägg till din →

Nä stanna inne du, det låter klokt 😉 Det ska jag med göra idag.. och åh Gotland. Där har jag aldrig varit men har hört såå mycket gott om det och så ser det ju fantastiskt ut på bilder 🙂

Åh komsikomsi, Gotland ser fortfarande likadant ut men det är ju en härlig plats, speciellt på sommaren och släkten måste man ju träffa!! 😉 Så trist med tråkväder!!

Vilken lyx att ha släkt på Gotland! De verkar ha den där typiska sommaridyllen, skulle så gärna semestra där nån vecka i nån gullig airbnb-stuga.

Lämna ett svar