Balklänning och OS-snack

Flera år gammal bild (fruktansvärda ögonbryn på den tiden), men jag är typ lika glad just nu.
 
Hej mina vänner. Det är fredag igen. Veckan har varit väldigt bra med dokumentärfilmande, vänner, pizza, sleepover och lugna lektioner. Jag har även lyckats köpa en ny väska som jag så länge varit i behov av, och i dag kom min balklänning hem! Skickade hem en bara för att testa, men den passade bra så jag behåller den. Skönt att ha det ur världen!
 
Just nu är det OS-invigning. Som jag längtat! Jag tog dock en liten paus eftersom jag tycker det är ganska drygt med invigningar. Jag vill bara se tävlingarna ju. Nu, nu, nu! Men i morgon är det finaldags för Sven Thorgren. Sedan följer damernas skiathlon där jag tror att Charlotte Kalla har en stor medaljchans, och senare fortsätter OS-dagen med lite skidskytte. Jag är så sjukt taggad! Pratade lite om OS och mitt twittrande i P4 Kalmar i morse. Ni kan lyssna här om ni är intresserade. Jag fick cirka noll vettiga saker ur mig, men ändå.
 

16 kommentarer

Lägg till din →

Synd att Thogren blev fyra men gött att Kalla tog silvret.

Musikalen var riktigt bra och väldigt akutell med tanke på OS i Ryssland och deras syn på homosexualitet.

Lämna ett svar