Två veckor i Stockholm

Bild 1: Startade min vistelse i huvudstaden med te och brownie på Chokladfabriken.
Bild 2: MAT!
Bild 3: Linn fixade lyxigt fredagsmys.
Bild 4: Jag träffade saknade Josefin (och senare även Sofia) för en fika.
 
Det har visst ekat tomt här i en hel månad. Jäklar, vad tiden springer iväg. De två senaste veckorna har jag som rubriken lyder spenderat i vår huvudstad. Jag har haft praktik och bott hos storasyster med familj. För att dra igenom det hela lite kort så har vi ätit och fikat (som ni ser på bilderna), varit på bio, spelat Alfapet, nördat Sex and the City, gått på stan och en massa annat. Två fina veckor med en saknad syster! ♥
 
Väl hemma har jag fått en grym inspirationskick och min hjärna bara kryllar av kreativitet. Älskar det. Vill inreda, pyssla, skriva, designa om bloggen. Dock har jag en hel hög skolarbete som jag måste ta itu med… Som vanligt. Skolan borde stanna i skolan, som någon skrev. Nåja, tänker njuta klart av helgen och det fina vårvädret innan jag låter ångesten fånga mig helt. Kram på er!
 

12 kommentarer

Lägg till din →

Åh så mysigt! 🙂
sv: Det går super på jobbet! 🙂 Jag hejjade på Ace igår (hon som kom 2a) Tyckte inte att Sanna skulle vunnit, kommer nog inte gå så bra i ESC. Vem hejjade du på? : D

Vad fina bilder, gud vad coolt de hade gjort med den skummade mjölken på kaffet! ♡

kram

Låter som du haft det härligt… ta dej nu igenom den där högen lite snabbt så du kan njuta av solen och vara kreativ=))

Lämna ett svar